Deli miyim,karşı ödemeli yollayacagim :)kız birde kargo parasımı verceksın
yazık parana
Direk çöp. Maddi değeri varsa geri gönder. Ha duruma göre sat kullan bile denebilir, aradaki ilişki ne derece bozulduysa artık.
Sonra istiklal marşı ve kapanış.
Hayır tam tersi gerekcelerimi saydım ama bende vazgectim göndermekten. Aslında durum yeni değil geçen sene yapmış ve kendiliğinden pişman olup fiziksel temasa girmeden vazgeçip görüşmeyi kesmiş sonrasında eskisinden fazla anlayışlı,fedakar oldu sürekli beni mutlu etmekle uğraştı şimdi düşünüyorum da vicdan rahatlatmış demek ki. Seviyordu ama aptallik etti artık bir önemi de yok geri dönüşü olmayan bir şeyi aklından geçirdi niyetlendi sonuçta,gerisi beni çok da ilgilendirmiyor artık.Yorumları okudum da herkes gönderme demiş ama siz evap olarak karşı çıkmışsınız aklınıza koymuşsunuz yani göndermeyi belli ki .
Ama yanlış yaparsınız. Evet belki duygusal bir insan olabilir ama sizi aldatmaya teşebbüs ettiyse o hediyeler onun için hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Bitti diyip kapatmanız sonrasında muhattap olmamanız çok güzel bi tavır tebrik ederim ama sonunu da getirin. Hediyekeri göndermek not yazmak felan bu tavrınzı silip atar. İhanet girdiyse işin içine duruşu korumak gerek. Size ulaşamasın sizde ona ulaşmayın.
Şu an siz naparsanız yapın o vicdan yapmayacak zerre umrunda olmayacak çünkü ALDATMAYA TEŞEBBÜS ettiyse sizi sevmiyor demektir bunu bir kabullenin ilk önce.
Kesinlikle sessizliğinizi korumalısınız ölü taklidi yapmalısınız.
Hediyeleri gönderirseniz çok pişman olacaksınız.
Ben boyle algilamazdim,o yüzden gondereyim gitsin dedim ama doğru en iyisi ölü taklidi yapmak.Bu tarz şeyler iletişimi devam ettirme çabasıdır benim gözümde. Sen göndereceksin. Sonra o seni arayacak mutlaka. Sonra kavga edilecek. Gerek var mı?
Kendisi mi itiraf etti yaniHayır tam tersi gerekcelerimi saydım ama bende vazgectim göndermekten. Aslında durum yeni değil geçen sene yapmış ve kendiliğinden pişman olup fiziksel temasa girmeden vazgeçip görüşmeyi kesmiş sonrasında eskisinden fazla anlayışlı,fedakar oldu sürekli beni mutlu etmekle uğraştı şimdi düşünüyorum da vicdan rahatlatmış demek ki. Seviyordu ama aptallik etti artık bir önemi de yok geri dönüşü olmayan bir şeyi aklından geçirdi niyetlendi sonuçta,gerisi beni çok da ilgilendirmiyor artık.
Evet.Kendisi mi itiraf etti yani
Sizin adınıza üzüldüm. Bizim böyle bir hikayemiz yok,bizi ayıran aileler veya başka bir şey olamazdı izin vermezdik bizi ayıran onun aptalligi olduğu için canı yansın istedim çünkü iyi tanıyorum yapacağım şey canını yakardi burada söylenenlerin aksine. Ama bu durum beni de üzecek onu farkettim. Hala onun için şuradan şuraya gitmek bile bir çaba. Hiç bir şey yapmamam zamanla çöpe atmam daha iyi olacak.Maddi değeri olmayan şeyleri lütfen geri göndermeyin atın.geçen hafta sevdiğimin annesi bizi zorla ayırdı.bütün hediyelerini arkadaşıyla geri gönderdi.zaten zorlu bir süreçti bunları göndermesi beni paramparça etti.ben atmıştım çünkü.canımı en çok yakanda aylar önce kargalardan bi tane bebek kara kaplumbağası kurtarmıştım.salacak her yoktu bende evde bakımını üstlenmiştim.sevdiğim kişi ben bakmak istiyorum geldikçe görür seversin dedi aldı.o hayvancığı bile geri gönderdi o vicdansız kadın.ve o hayvan geldiğinde bildiğiniz ciddi ciddi ağladı.yani kendi hikayemi anlatmak istemezdim ama ne olursa olsun geri göndermeyin atın çöpe.
çöpe at. Birisi bana ona aldığım hediyeyi bi de mektupla falan geri gönderse içeriği ne olursa olsun benle barışmak istiyo diye düşünürümMerhaba
Uzun süreli ilişkim bitti. Ergen gibi al hediyelerini yapıp, gönderme fikri saçma geliyordu ama ona çok kizginim hiç bir hatırası kalsın istemiyorum. Tabii ki kıyafet ayakkabı kişisel hediyeleri gondermeyecegim ama hediyelik biblo,bebek vs hatırası olan şeyler vardı onları evimde tutmak istemiyorum. Anlaşarak ayrilsaydik saygı duyar gondermezdim.Bir de bitti dedikten sonra telefonu kapattım suratına bir daha konuşmak mesajlasmak istemiyorum gönderdiğim kutu içine,içimi dökecek şeyler yazayım mi sonradan şunu şunu deseydim keşke demek istemiyorum.
Yine de sormak istedim sizce ne yapayım vereyim kargoya gitsin mi?
Not; ayrılık sebebi aldatmaya teşebbüs.
Merhaba
Uzun süreli ilişkim bitti. Ergen gibi al hediyelerini yapıp, gönderme fikri saçma geliyordu ama ona çok kizginim hiç bir hatırası kalsın istemiyorum. Tabii ki kıyafet ayakkabı kişisel hediyeleri gondermeyecegim ama hediyelik biblo,bebek vs hatırası olan şeyler vardı onları evimde tutmak istemiyorum. Anlaşarak ayrilsaydik saygı duyar gondermezdim.Bir de bitti dedikten sonra telefonu kapattım suratına bir daha konuşmak mesajlasmak istemiyorum gönderdiğim kutu içine,içimi dökecek şeyler yazayım mi sonradan şunu şunu deseydim keşke demek istemiyorum.
Yine de sormak istedim sizce ne yapayım vereyim kargoya gitsin mi?
Not; ayrılık sebebi aldatmaya teşebbüs.
Evet hirsimdan illa tepki vermek isterim çünkü genelde. En iyi tepki tepkisizlik belki de.Icinizdeki aci harekete gec diyor size fakat bir insani unutmak ve umursamamak daha cok uzer siz hediye gondererek
hala seni dusunuyorum
Mesaji veriyorsunuz o da egosunu besler.
Afiyet olsun :) bende yazdığı notları mektupları cinnet geçirip parcaladim bir rahatlama gelmişti cidden. Ama sanırım ikinci el sitede satacagim üç kuruş da olsa en azından bana bir karı olur içlerinde fotoğraf makinası da vardı.ben mangalda yaktım...cidden bunu yaptım. çok iyi oluyo, müthiş bir terapi oluyo, gerçekten rahatlatıcı bir etkisi var... hani yemekten sonra sigara yakarsın ya, aynı öyle rahatlatıcı bir etki... bir de sonrasında köfte yaptım mangalda, biraz da mantar attım sonrasında.. çok güzel oldu, sonunda bir işe yaradın dedim içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?