Tamam siz bilirsiniz gonderin de cok uzulsunPembe dizi izleyen sizsiniz ki maşallah ne olup ne bitiyor çok iyi biliyorsunuz ben dizi izlemem. Tanımadığınız kisiler hakkında atıp tutmayın,ne beni ne de eski erkek arkadasimi taniyorsunuz hoşunuza gitmediyse yorum yazmayın.
Tamam siz dediniz ya hemen.Tamam siz bilirsiniz gonderin de cok uzulsun
aman iyi bari.En azından onu yapacak biri değil daha önce teklif ettiğimde çöpe at demişti. Gönderme fikrinden soğudum uğraşıp üzülmek istemiyorum.
Zamana bıraktım recelcigim,suan uğraşmaktan vazgeçtim o da gondermez zaten kullanır rahat herif :) yazdım döktüm içimi cevap yazma dedim sadece ben kötü biri değilim yazmış...Bestimciğim, ben ayrılırken hepsini çöpe atmıştım. Ondan da göndermesini hiç beklemedim. O ne yaptı fikrim yok. Ama kargolama bana kalırsa. İçindekileri de biraz zaman geçtikten sonra herhangi bir yerden yaz muhakkak. İçinde kalmasın. Herhangi bir yerden mesaj olarak yazmak en mantıklısı. Ama o sana cevap verecek sen ona öyle gidiyor. Bunun olmasını istemiyorsan yaz ve bırak. Onun yazdıklarına tek cümle cevap verirsin,tokat gibi oluyor zaten. Ben böyle yapmıştım, pişman da olmadım hiç.
Salt iyi , salt kötü diye bir şey yok zaten. Önemli olan sevgiye sadakat. Elinden geleni fazlasıyla yaptın , hakkında hayırlı olan bu demek ki. İçini döktüysen ne güzel. Gerisi zaman Bestimciğim, biliyorsun.Zamana bıraktım recelcigim,suan uğraşmaktan vazgeçtim o da gondermez zaten kullanır rahat herif :) yazdım döktüm içimi cevap yazma dedim sadece ben kötü biri değilim yazmış...
Ben genellemelere gore yaşamıyorum pek,karakterim böyle son sözü söylemek isterim sonra neden söylemedim diyip kendi kendimi yerim aynı zamanda düşmanım da olsa söyleyecek sözü olanı dinlerim engellemeler cevapsız bırakmaklar bana göre değil pek. Ha göndermekten vazgeçtim zaten şimdilik hiç bir şey yapmamayı tercih ediyorum.Mektuplar geri verilir hediyeler kalir :)gorgu kurali gibi birsey bu :)tabi simdi mektup falan yok da hediyeler geri verilmez bence.bir de boyle seyler son bir baglanti kurma isteginden gelir bir de not yazayim diyorsunuz ya.bence hicbirsey yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?