- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
Birilerine bağışlayın.Merhaba
Uzun süreli ilişkim bitti. Ergen gibi al hediyelerini yapıp, gönderme fikri saçma geliyordu ama ona çok kizginim hiç bir hatırası kalsın istemiyorum. Tabii ki kıyafet ayakkabı kişisel hediyeleri gondermeyecegim ama hediyelik biblo,bebek vs hatırası olan şeyler vardı onları evimde tutmak istemiyorum. Anlaşarak ayrilsaydik saygı duyar gondermezdim.Bir de bitti dedikten sonra telefonu kapattım suratına bir daha konuşmak mesajlasmak istemiyorum gönderdiğim kutu içine,içimi dökecek şeyler yazayım mi sonradan şunu şunu deseydim keşke demek istemiyorum.
Yine de sormak istedim sizce ne yapayım vereyim kargoya gitsin mi?
Not; ayrılık sebebi aldatmaya teşebbüs.
Çöpe at gitsinMerhaba
Uzun süreli ilişkim bitti. Ergen gibi al hediyelerini yapıp, gönderme fikri saçma geliyordu ama ona çok kizginim hiç bir hatırası kalsın istemiyorum. Tabii ki kıyafet ayakkabı kişisel hediyeleri gondermeyecegim ama hediyelik biblo,bebek vs hatırası olan şeyler vardı onları evimde tutmak istemiyorum. Anlaşarak ayrilsaydik saygı duyar gondermezdim.Bir de bitti dedikten sonra telefonu kapattım suratına bir daha konuşmak mesajlasmak istemiyorum gönderdiğim kutu içine,içimi dökecek şeyler yazayım mi sonradan şunu şunu deseydim keşke demek istemiyorum.
Yine de sormak istedim sizce ne yapayım vereyim kargoya gitsin mi?
Not; ayrılık sebebi aldatmaya teşebbüs.
Bizde de öyle oluyordu,göndereceğim aldığın telefonu vs derdim o da gonder derdi. Bu kez hiç söylemedim o da oyle zaten ilk defa boyle ani gelişti soracağım soruya cevap verdi,ya devam edip unut bunları yada ayrıl dedi bende bitti dedim suratına kapattım uzattikca uzuyor çünkü. Muhtemelen satarım biraz içim sogusun da uğraşacak durumda degilim hic. Ama ayakkkabilari vs atmam nedense giyince onun aldığını pek hatırlamıyorum.4 senelik iliskim bittiginde hicbi hediyeyi geri gondermedim ayni sekilde o da
İsin ilginc yani her kavgada kesinlikle hediye muhabbeti olurdu al yuzugunu al yuzugumu yok hediyeleri de gondercem falan filan diye
Ciddi ciddi bittiginde ikimiz de hediye derdine dusmedik o yuzden ben hediyeyi gondermenin hala bi seylerin bitmedigi anlamina geldigine inaniyorum
Hicbirini gondermedim ve uzun sure atmadim da hatta aldigi ayakkabi ve cantayi cok begeniyordum uzun sure kullandim cunku giydigimde taktigimda aklima hic o gelmiyordu bana onu hatirlatmiyordu
Bir suru pelus oyuncak ayicik fasa fiso sey vardi onlar da hala yatak susumdu sonra yeni erkek arkadasimla birlikteyken o rahatsiz olmasin diye hepsini posetledim sokakta oynayan cocuklara verdim bitti gitti
O daha bir taraflarını kaldıracak bir tutum bence. Hem artık takiplesmiyoruz.Bi arkadaşım çöpe atıp story atmıştı instagramda o geldi aklıma
Yani bence de atmak mantikli degil eger gordukce aci ve ya sinir vermiyorsa.Bizde de öyle oluyordu,göndereceğim aldığın telefonu vs derdim o da gonder derdi. Bu kez hiç söylemedim o da oyle zaten ilk defa boyle ani gelişti soracağım soruya cevap verdi,ya devam edip unut bunları yada ayrıl dedi bende bitti dedim suratına kapattım uzattikca uzuyor çünkü. Muhtemelen satarım biraz içim sogusun da uğraşacak durumda degilim hic. Ama ayakkkabilari vs atmam nedense giyince onun aldığını pek hatırlamıyorum.
Seni aldatmaya meyil etmiş uzuls3 ne uzulmes3 ne şu kizlarimizi anlamıyorum çok mu pembe dizi izliyorlar hayal aleminde mi yaşıyorlar altan alta hala dönme derdinde yok üzülecek yok intikam adam seni yok saymış sen hala kendini hatirlatma derdindesinOlay karışık,onu biraz taniyorsam evet uzulecektir böyle şeylere kadınlardan fazla anlam yükleyen birisi çünkü.
Pembe dizi izleyen sizsiniz ki maşallah ne olup ne bitiyor çok iyi biliyorsunuz ben dizi izlemem. Tanımadığınız kisiler hakkında atıp tutmayın,ne beni ne de eski erkek arkadasimi taniyorsunuz hoşunuza gitmediyse yorum yazmayın.Seni aldatmaya meyil etmiş uzuls3 ne uzulmes3 ne şu kizlarimizi anlamıyorum çok mu pembe dizi izliyorlar hayal aleminde mi yaşıyorlar altan alta hala dönme derdinde yok üzülecek yok intikam adam seni yok saymış sen hala kendini hatirlatma derdindesin
Yuzugunu geri vermistim zaten ben kaybederim nisanda tak bahanesiyle. Her kavgada konu oluyordu gönderdim gönder bilmem ne sinir olmuştum iyi yapmışım diğerlerini satarım alan olursa.Ben çöpe atmıştım. Evlilik teklif ettiği yüzük hariç. Son konuşmada "bozdur harca" demesine sinirlendiğim için onu suratına atıp "al sen bozdur koca kıçına Don alırsın." demiştim. Maddi değeri çok yüksek eşya varsa gönder, yoksa at gitsin hepsini.
En azından onu yapacak biri değil daha önce teklif ettiğimde çöpe at demişti. Gönderme fikrinden soğudum uğraşıp üzülmek istemiyorum.bence atmayın.
ya gönderin ya bir müddet tutun derim.
kimisi iyice çirkinleşip aldıklarımı gönder diyor, iğrenç ama gerçek.
o zaman çöpe attım derseniz, o karakterde biri çöpe attığınıza değil de vermemek için attım dediğinize inanacaktır.
çok garip insanlar var, ben olsam gönderirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?