• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alındım

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kvdem kızıma bakıyor hergün hergün aramak istemiyorum neyse aradım aramış bulundum kızımdan şikayetleniyor ama eşim varkende bi çocuğu öpmeler mutlu mutlu hareketler şaşarsınız.
şimdi soğuk soğuk akşam gelecek misiniz iftara yok dedim iyi ozman biz kendimiz olunca az olanı da ne kalsa yiyoruz ama siz olunca bişey yapmalıyım dedi zaten daha 1 kere bulunduk iftarda onlarda o da sırf büyüklerle iftar yapalım diye

kvdem kızıma bakıyor hergün hergün aramak istemiyorum neyse aradım aramış bulundum kızımdan şikayetleniyor ama eşim varkende bi çocuğu öpmeler mutlu mutlu hareketler şaşarsınız.
şimdi soğuk soğuk akşam gelecek misiniz iftara yok dedim iyi ozman biz kendimiz olunca az olanı da ne kalsa yiyoruz ama siz olunca bişey yapmalıyım dedi zaten daha 1 kere bulunduk iftarda onlarda o da sırf büyüklerle iftar yapalım diye
Zaten kızınıza O baktığına göre aslında aramanız gerekemez mi?

kızın ordaysa tabiki her gün arayıp sorcaksın sen o bebeğin annesisin

Gelmeyeceksiniz yemek yapmicam demiş laf mı sokmuş ki.çocuğunuza baktığına şükredin kıymet bilin. Bilmiyorsanız bakıcıya verin kreşe verin

Bence kv birşey yapmamıs kadın ne dedi de alindiniz ki en azından bakiyor çocuğa daha ne istiyorsunuz

Back
X