Ne kadar birlikte de yapsanız sonuçta bir curcuna oluyor.
O bile yoruyor insanı.
Eşine belki alın çocugunuzu gidin bende kafa dinlim diyemiyordur
Sana duyuruyordur
Hani oğlu istese bile sen müdahale edersin diye..
Bence gercekten alınacak bir durum yok.
Çocugunuzu alıp evinize geçin, kalın yemek yiyelim dese de (nezaketen soracaktır)
yok anne biz gidelim sende dinlen çocuk yormuştur şeklinde geçiştirirsin.
Sana katılıyorum.Eşim bazı geceler erkek kardeşleriyle annesine gider,geç saatlere kadar otururdu.Kayınvalidem bana,sen evde korkmuyormusun yalnız,benim oğlan bizde olduğu zamanlar geç geliyor ya demişti.Düşündüm ve mesajı buldum.Kayınvalidem eşiyle tvli ve sobalı odada uyudukları için, çocuklarının geç kalkması onları yoruyordu.Eşime kvnin dediklerini söylemeden,anne babasının o odada uyuduğu için,uykusuz kalabileceklerini,onların yaşlı olduğunu hesaba katmaları gerektiğini söyledim.
Böylece çözdüm olayı,kadın nasıl diyebilir oğlum gelince çok oturmayın,diyemez tabii...
biraz terbiyeniz takının önce tanımadan etmeden yorum yapmayın gelişigüzel
ben haklı yada hakszı demedim sadece bunu demesi ne olur ben zaten kalmıyorum ki
hem oğlunun yanında ikiyüzlülük yapmasa daha iyi
Neden ikiyüzlülük olsun?Bende eşime diyordum gelince,bugün çocuklarla çok yoruldum,bir büyüseler,rahat etsem vs,sonra gidip çocuklarımı kucaklıyordum.
Yok,böyle şeyler okudukça annemle kv gibi yapacağım bende,keyfime bakacağım.Yapılan makbule geçse feda olsun emekler,ama ağzıyla kuş tutsalar,neden bir tane tuttun denilecek artık,az kaldı...