Alingan kv

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
1 yasinda bir oglum var.bize geldiklerinde ve ya biz onlara gittigimiz zaman surekli oğlumu inceler. saglikli olan çocuğumu hasta olarak gorur.yok gozu sismis yok zayıflamış yok midesini usutmus.en sonda ince giyinmis hasta olur demesiyle cevap verdim.anne sende neresi ince dedim.o da baska kiyafetimi yok sanki dedi.ve lafi koydu ve kustu.o gunden beri oglunu ariyor benimle konusmuyor.bende hic aramadim.anlasilan alınmış.

Alincak birsey dememisiniz ki ama büyklerimit aliniyor iste cocukla ilgili verdigi tafsiyeleri kabul etmeyince. Halbukim alincak birsey yok. Simdiki genclik cok daha bilincli cünkü bilim ilerlemis durumda ... yani eskiden tarlalarda falan calisirlarmisda cart curt ama 20 defa hamile kalip sadece 10 tanwsini dogruyordular bunlardan 3 tanesi zaten bebekte yasda vefat ediyordu. Bidahakine he he anne diyip gecin

Aramazsa aramasın çokta önemliydi zaten. Bende eşimin görevi sebebi ile bir süre kv de de kaldım . Geçen Perşembe eve döndüm eve dönünce 1 kere mi ne aradı belki 2 dir bilemeyeceğim şimdi . Sonra hiç aramadı normalde eşim de eve erken geliyordu 5 gibi filan yemekten sonrA annesini arardı 2 güne birde ben gündüz arardım. Şimdi eşim geç geliyor 7 -8 gibi annenle konuştun mu diyorum evet diyor akşam yeniden aramıyor . Bende geçen arayayım dedim baktım hiç aradığı yok . Telefonda diyor ki alıştın mı ? Bende neye alışacağım ki burası bizim evimiz biz burada mutluyuz dedim sonrA lafı hemen değiştirdi düzelttti oranın sıcağına filan diyor . Amannnn haftada 2 ararım yeter . Kendi isterse arasın merak ediyorsa sende kafana takma

Dogru soyluyorsun.anlamadigim sey kendileri laf sokuyor herseye karisiyor.bizimde bunlara sessiz kalmamizi bekliyorlar

Bence konusmasin daha hayirli sizin icin keyfini surun

Resmen bahane bulmuş.
Eşiniz ne diyor bu durumdan dolayı tavırlı mı size ?

Dogru soyluyorsun.anlamadigim sey kendileri laf sokuyor herseye karisiyor.bizimde bunlara sessiz kalmamizi bekliyorlar
Ya onun evinde neler söyledi bana şoka girdim hala acısı içimde sana yemin ederim. Maddi anlamda kimseden yardım beklemiyoruz asla kabul etmem durumumuz iyi çok şükür . Kp emekli ama çalışıyor bana dedi ki kızım biraz birikim yapayım öyle işten ayrılıcam sizinde belki ihtiyacınız olur dedi. O an kv kimse bizden artık birşey beklemesin dedi. Şoka girdim ama biz zaten birşey beklemiyoruz ki çok şükür bizim kresinini ödediğimiz evde oturuyor . Bİz tayin için başka şehirdeyiz ama evimizi kiraya versek burada kaldığımız evin kirasını öderiz 2250 tl kredi 750 tl kira ödüyoruz. Dün 400 tl evin vergisini yatırmışlar sırf sinir olduğumdan para yollamayacağım . Kiraya saysınlar cam balkon yaptırdılar 2 tarafa bana sormadan sonrA yaptırdık ödüyoruz diyorlar

Aramazsa aramasın yahu, bayramdan bayrama görüş gitsin sonuçta seni gıcık ediyormuş madem. Sevin hatta bu duruma :)

Onun için ne kadar az konuşur görüşürsen sana fayda. Eşin istediği zaman konuşsun gitsin görsün sen karışma.

Ay bunlarla ömür mü geçer ya... Yoktan mesele var etmek tam anlamıyla. Aslında ne o çok kötü bir laf etmiş, ne de siz kötü bir cevap vermişsiniz. Ortada sorun yok bana göre ama onun sorun varmış gibi yapası gelmiş demek ki. Ne güzel işte küsmüş, aramıyormuş. Boş verin, böyle ufak tefek şeyleri büyüten insanlar sadece kafa yorar.

Mesafeli olun mesafeli.
Herşeyinize karışmaya, laf söyleme hakkını tanımayın ona.
Aman kırmayayım derken kendinizi dertli etmeyin.
Saygılı olun tabii ki, ama o mesafeniz hep olsun.
Yoksa siz zarar görürsünüz...

Küsecek ne varmış

Boşverin onu

Oğlum hep zayıftı hep incecik

Her gördüğünde der Kv bu çocuğa bakmıyorsun diye

bu sefer de saçı uzamış da ondan zayıf dedi

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim saçı 3 numara iken de zayıftı 8 yaşındaki çocuğun saçını kazıtırsam kilo alırmış

Vallaha ben bu konuda heralde salak rolüne yatar üstüne gitmezdim. Yani devamli birseyler diyip sizi sıkmakdansa biraz mesafeli kalin. Ben büyüklere karsi her zaman saygi gösterme taraftariyim,ama bazi büyüklerimiz bunu yalnis degerlendirir. Saygi göstermek herseyi signeye cekmek degildir.

Bak burası aynı benim kv. Ama büyük bi fark var benimki kendi doğurmuş gibi davranıyordu. O uyutsun, o yedirsin, o oynasın, ben anası da 'emmeyi bırakınca kurtulunacak bir kişi' olarak yer edineyim. Birinde oğluma (daha 4-5 aylıktı) 'memeyi bıraksan da şunla alakan kalmasa artık' tarzında bir laf söyledi, ardından da güldü. Şaka diye laf sokuyor aklınca, aman cahile laf anlatılmaz dedim geçtim. Sen de öyle yap, çok üstüne gelirse de verirsin lafını, susmak zorunda kalır. Hem alınması, aramaması vs ne güzel. Keyfini çıkart boşver. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…