Merhabalar
Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve fikirlerinize çok önem veriyorum. Konumu ise kısa bir şekilde anlatmak istiyorum.
Bundan üç sene önce üniversitede ortak arkadaş vasıtasıyla sevgilimle tanıştım. Ben sağlıkçıyım sevgilim ise polis meslek yüksekokulunda okuyordu. Biz üç ay kadar çıktık sonrasında anlaşamayıp ayrıldık. Bu üç yıl içinde arasıra konuşuyorduk o hep beni takip ediyordu ama ben üstüne gitmiyordum.Ben okul bitince yaşadığım şehre döndüm o ise ilk görev yerin için benim yaşadığım şehre geldi ( benim bundan daha sonra haberim oldu) Şimdi biz tekrar başladık ama şöyle bir sorun var sevgilim çok tripli ve hemen herşeye alınıyor ve küsüyor. Şöyle bir durum daha var sanki ona çok kaba davranıyormuşum gibi hissediyorum çünkü konuşmamızda beni kendinden itiyorsun ve ters ters cevap veriyorsun dedi. Bu durum benim canımı çok sıktı. Beni sevdiğini değer verdiğini gelecek düşündüğünü biliyorum ama böyle tripli huyları devam ederse onunla yapamayacakmışım gibi geliyor. Ikimizde boğa burcuyuz bundan da anlaşamadığımızı düşünüyorum.
Yaşlar ben 24 sevgilim 26
Lütfen akıl verin bu ilişkiyi nasıl yoluna koyabilirim?