Alıngan tripli sevgili

Benim erkek arkadaşımda boğa burcu, tam tersi hiçbir şeye alınmaz. Şaka yapmıştır ya diye düşünür mesela, yıllardır bir kere trip atmamıştır. Dümdüz birisi yani. aksine ben çok trip atardım, vallahi ömür törpüsüydüm. Sonra sonra kendimi değiştirdim. Gerçekten aşırı can sıkıcı bir durum, aynı erkek arkadaşının dediklerini söylüyordum bende. Bunun sebebi de kendime olan özgüvensizliğimdi. Daha da ilgi bekliyordum ondan, daha çok daha çok sevgi sözcükleri, hayatının her anında olmak isterdim, merkezinde.. sebepleri buydu.. gerçekten bencilceydi. erkek arkadaşın bence kaybetme korkusu da yaşıyor. erkeğin de trip atanı hiç çekilmez ya hu.

Bende boğayım ve asla alınmam güler geçerim o ise hemen alınır. Birde utangaç bir tip ve bana göre birazda özgüvensiz. Bana dediği senden sadece ilgi bekliyorum diyor. Ve güzel söz duymak hoşuna gidiyor bende tam tersi maskülen bir tipim ve dakika başı güzel cümleler kuramam burdan da kaybediyorum

Trip yapan insan ömür törpüsüdür .
Bir de ben eğer bir sefer ayrılık olduysa , bir daha dikiş tutmayacağını düşünüyorum.
“Nyse,tmm,bişi yok” diyen biriyle ben yapamazdım sanırm.
ya küçük sebeplerden ayrılındıysa? bazen karşı tarafın kendine gelmesi için ayrılık lazım oluyo ama .. ya da yanlış anlaşılmalar oluyo ayrılınıyo..

Böyle sürekli küsen adamla hayat gitmiyor. Bir sürü konu var. Düşünsene evlendin ve adam haftada 2-3 gün sana küs. Özellikle yaş ilerledikçe daha da artan bir huy olduğunu düşünürsen bu adam çekilmez.

Ay aman uzak dur. Tripli alıngan küsen insan hele erkek hiç çekilmez. Hadi kadınlar naif kırılgan falan diye küsüyor bu erkeklere ne oluyor. Hayat hep böyle geçmeyecek bunun hamileliği, doğumu, yaşlılığı, hastalığı var. O zaman buna tahammül edebilecek misin? Bir de ne kadar kaba davranıyor olabilirsin ki ensesine şaplak atıp "naptın lan müdür" mü diyorsun.

Sevgilim naif birisi ben onun yanında kaba kalıyorum

Benim eşim de bana göre ince ruhludur ben daha kabayım ama bana sen kaba davranıyorsun demez bu başka bir şey. Hatta bazen o langır lungur tavırlarımı sempatik bulduğu olur.

Sen huyuna git bir müddet oda sana ayak uyduruysa inadından yapıyordur demektir
Ama huyuna gelmiyorsa karakteri odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…