• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıngan tripli sevgili

Umay uzay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
56
73
38
Merhabalar🌸

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve fikirlerinize çok önem veriyorum. Konumu ise kısa bir şekilde anlatmak istiyorum.
Bundan üç sene önce üniversitede ortak arkadaş vasıtasıyla sevgilimle tanıştım. Ben sağlıkçıyım sevgilim ise polis meslek yüksekokulunda okuyordu. Biz üç ay kadar çıktık sonrasında anlaşamayıp ayrıldık. Bu üç yıl içinde arasıra konuşuyorduk o hep beni takip ediyordu ama ben üstüne gitmiyordum.Ben okul bitince yaşadığım şehre döndüm o ise ilk görev yerin için benim yaşadığım şehre geldi ( benim bundan daha sonra haberim oldu) Şimdi biz tekrar başladık ama şöyle bir sorun var sevgilim çok tripli ve hemen herşeye alınıyor ve küsüyor. Şöyle bir durum daha var sanki ona çok kaba davranıyormuşum gibi hissediyorum çünkü konuşmamızda beni kendinden itiyorsun ve ters ters cevap veriyorsun dedi. Bu durum benim canımı çok sıktı. Beni sevdiğini değer verdiğini gelecek düşündüğünü biliyorum ama böyle tripli huyları devam ederse onunla yapamayacakmışım gibi geliyor. Ikimizde boğa burcuyuz bundan da anlaşamadığımızı düşünüyorum.
Yaşlar ben 24 sevgilim 26
Lütfen akıl verin bu ilişkiyi nasıl yoluna koyabilirim?

Mesela ne diyor siz ne diyorsunuz olay ne

Hiç trip kaldıran bir insan olmadım. Kendim trip attigimda bile kendimi çekemiyorum. Eşim trip attığında direkt yok sayıyorum. Kimseyi nazlayamam valla. Eşim bu huyundan bayağı bayağı vazgeçti. Görmezden gelme kadar güçlü bir yöntem yoktur.
Size katılıyorum. Kesinlikle görmezden gelme en etkili yöntemdir. Ben de kız erkek farketmez kimsenin tribini çekemem. Aynı şekilde kimseden de böyle bir şey beklemem.

Hiç trip kaldıran bir insan olmadım. Kendim trip attigimda bile kendimi çekemiyorum. Eşim trip attığında direkt yok sayıyorum. Kimseyi nazlayamam valla. Eşim bu huyundan bayağı bayağı vazgeçti. Görmezden gelme kadar güçlü bir yöntem yoktur.
Trip attığında günlerdir konuşmuyoruz ama bir zaman sonra dayanamayıp kendim barışıyorum. Bu ilişki ya benim alttan almalarımla devam edecek yada çok fazla uzatmayacağım

Eğer onu sevmiyorsanız tahammül sınırınız az olabilir. Acaba tekrar başlamanızin altında gerçek sevgi değil de örnek veriyorum "işi gücü var, yakışıklı, ben bunla evlenirim ya, alkol kumarı yok" gibi onu kendinize iyi gösterecek sebepler mi var?

Trip kısmı da dahil aynı şeyleri yaşadığım için kendimden biliyorum.
O kişi naber dediğinde bile ters cevap veriyordum. Sonra da zaten yürümedi bitti gitti.
Ama şu an şükürler olsun sevdiğim kişiyleyim ve ne trip, ne tersleme ne gereksiz kavga ne bahane hiçbiri yok. Aksine 2 kelime daha fazla konuşayım 2 dakika daha fazla göreyim diye fırsat kolluyorum.

Trip konusu da yapısı itibariyle saygılı, kibar ve kalp kırmak istemeyen biriyse ve size çok değer verip seviyorsa bu terslemelerinize kavga çıkarmak ya da tartışmak yerine trip atmayı tercih edip pasif agresif bir tavır takiniyor olabilir.

Bence ilişkinizin temeline Bi bakın kendinize tamamen dürüst olun. Belki sorun temeldedir

Eğer onu sevmiyorsanız tahammül sınırınız az olabilir. Acaba tekrar başlamanızin altında gerçek sevgi değil de örnek veriyorum "işi gücü var, yakışıklı, ben bunla evlenirim ya, alkol kumarı yok" gibi onu kendinize iyi gösterecek sebepler mi var?

Trip kısmı da dahil aynı şeyleri yaşadığım için kendimden biliyorum.
O kişi naber dediğinde bile ters cevap veriyordum. Sonra da zaten yürümedi bitti gitti.
Ama şu an şükürler olsun sevdiğim kişiyleyim ve ne trip, ne tersleme ne gereksiz kavga ne bahane hiçbiri yok. Aksine 2 kelime daha fazla konuşayım 2 dakika daha fazla göreyim diye fırsat kolluyorum.

Trip konusu da yapısı itibariyle saygılı, kibar ve kalp kırmak istemeyen biriyse ve size çok değer verip seviyorsa bu terslemelerinize kavga çıkarmak ya da tartışmak yerine trip atmayı tercih edip pasif agresif bir tavır takiniyor olabilir.

Bence ilişkinizin temeline Bi bakın kendinize tamamen dürüst olun. Belki sorun temeldedir
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizde gerçeklik payı var. Şunuda söylemek istiyorum. Ben bu ilişkimden önce üniversitede zamanında çok daha uzun süreli ilişkim oldu o zaman eski sevgilimle on üç şehir gezdik( kendi çabalarımızla) ve çok iyi anlaşıyorduk eğleniyorduk kafa olarak birbirimizi anlayabiliyorduk ama bitmesi gerekiyordu ve bitti. Birde ben ilişkide pasif kalmayı karşı tarafın baskın olmasını biranda hadi şuraya gidiyoruz şunu yapıyoruz demesini seviyordum . Şimdi ise herşeyi beraber planlayalım oluyor ve bu durumuda sevmediğim için biraz soğuk davranıyor ve aradığım heyecanı bulamıyor olabilirim. Şimdiki sevgilim dediğiniz gibi naif, saygılı, utangaç, kötü alışkanlığı olmayan, karşı cinse karşı mesafeli her kızın isteyebileceği özelliklere sahip birisi kaybetmekte istemiyorum. Böylede düşünerek kıyaslama yapıyorum galiba. Kafam çok karışık devam etmekte yada bitirmekte.

Bir erkekte kusmek trip cok abes duruyor.
Kusmek naz yapmak kadina yakisan bisey benim beyde boyleydi soyleye soyleye yola getirdim sen degil ben sana trip atcam kuscem naz yapcam sen ustume gelceksin barismak icin dedim.Benimde zaten yelkenler hemenn suya iner ole cok fazla surdurmem.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Tripli erkekle uğraşmak kadar cidden çok zor

Şimdi trip yapanı ilerde nişan olunca 3 gün küser evlenince canı isteyinceye kadar. Tam bir ömür törpüsüdür. Tecrübeyle sabit. Konuşursun anlatırsın karşısında sinir krizi geçirir sinir harbi yaşarsın. Tamam der ama O hep kendini en haklı görür. Olmaz ve düzelmez. Ya kabul edersiniz bu çirkin huyuyla. Ya da terk edersiniz kendi ruh sağlığınız için. Abla tavsiyesi

Boga erkeginden bosandim; tripli, her seyi büyüten bi sey bulamazsa üreten, bencil ve kinci biriydi.. 12 burc ve milyarlarca insan var elbet ama ben genel ozelliklerin tuttuğunu düşünüyorum.. Boğanın olumsuz özelliklerini tum bogalar tasiyacak diye bi kaide yok ama eski eş baya baya taşıyordu..
Trip ve boğa deyince bunlar soylemek istedim..

Back
X