- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Sonra ailem kardeşimle konuşmuş oğlum ablanın riskli bi durumu var transferden önce yapalım demiş kardeşim de tabi ki ablam gelsin tabi ki demiş biliyorum isterde
Sonra kardeşim kızımızla konuşmuş kız da Nisa'n gibi olsun nişan demiş yani benim olurda tutarsa gidemicem ben buna çok üzüldüm bi tane kardeşimin nişanında yanında olmak isterim tabi ki haksız mıyım sizce
Sonra ailem kardeşimle konuşmuş oğlum ablanın riskli bi durumu var transferden önce yapalım demiş kardeşim de tabi ki ablam gelsin tabi ki demiş biliyorum isterde
Sonra kardeşim kızımızla konuşmuş kız da Nisa'n gibi olsun nişan demiş yani benim olurda tutarsa gidemicem ben buna çok üzüldüm bi tane kardeşimin nişanında yanında olmak isterim tabi ki haksız mıyım sizce