• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alınganlık mı

oykumasil

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
298
Yer
Mardin
Selam kızlar bugün eşim arkadaşlarıyla takılıyordu ,eşime birşey sormak için aradım ard arda 2 kere aradım cevap vermedi, kaynanam ben arıyım acar dedi hemen açtı ben şok içerisindeyim ve gerçekten çok sinirlendim siz olsaydınız ne yapardınız ?

arkadaşlarıyla takılan eşimi acil durum yoksa aramam meşgule attıysa mesaj yazarım ona da dönüş yapmadıysa ve cidden acilse , acil durum yazarım

Ama annesiyle hadi sen ara açar muhabbetine düşecek kadar dillendirmem sonra hallederim ben onu 🤣🤣🤣
Bayram zamanı kimsenın huzurunu kocamın dangalaklıgı yüzünden kaçırmam.

sanırım ben de bozulurdum ya kendisiyle konuştunuz mu?

Belki görmemiştir, o aradığında görmüştür. Hep böyle yapıyorsa sizin yerinize olsam aramazdım bir daha Ölüm kalım meselesi değilse.

Hadi sen ara açar demedim,kaynanam kendisi dedi ve hemen actı
Eşiniz bunu size devamlı mı yapıyor ? Ona göre değerlendirin .

Bide yorumları cevapla kısmını seçerek yaparsanız size yorum yapan kişileri cevaplamış olursunuz birebir

Sürekli böyle bir tavrı yoksa denk gelmiş olabilir. 5 dk sonra arayayim diye düşünmüştür ama sizin aramalarınızin üstüne annesi de arayınca belki kötü bisey var diye hemen açmıştır. Direk yorumlamak zor. Genel tavırlarını bilmek lazim

Back
X