Alınganlık yapıyorum galiba ama çok canım sıkıldı

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Herkes zaten sorunlu bi evliliğim olduğunu biliyo az çok neyse işte dün bu işimi etkiledi yani ben farkında değilim tabi..
Dün geç saate kadar çalıştık hocamla ama ben bir çok şeyi unutup öyle çıkmışım yap dediği şeyleri yarım yamalak bırakmışım adam gidip kendi yapmış sonradan,bunları bugün bana hocam söyledi
"Belki çok yorgundun belki çok dalgındın dedi aa şütfen dikkat et dedi, seninle çalışmaktan çok memnunum ama bu dikkatsizlikler hem benim işimi ağırlaştırır hem başka bi hocayla çalışırken yaparsan kızabilirler dedi, seni karşılaştırmak gibi olmasın ama eski bi öğrencim vardı çok çok dikkatliydi senin ondan bi eksiğin yok daha iyisini yapabilirsin"
Dedi aslında bana iyilik yaptı uyararak ama çok zoruma gitti nolur bişey söyleyin bi akıl verin ben kendime söz verdim artık iş terine geldikten sonra eşimle ilgili herşeyi silicem kafamdan sizinde tabsiyeleriniz varsa paylaşın
Unutkanlık, düşüncesizlik had safhada

Hocan ne kadar da guzel soylemis, ifadesi cok kibarmis adamin.
Ozel konularini ise yansitmaman lazim. Herkes evde sokakta neler yasiyor ama is baskasir, hata kabul etmez. Esinle ilgili konulari bir kenara birakmalisin
Evet ya saolsun ki kızmadı zor tuttum kendimi ağlamamak için ama

Hocan çok iyi niyetli yaklaşmış konuşarak.
Ev ve iş hayatı birbirine karışmamalı .
İşte o zaman daha verimli olursun hayatında..

İş'te iş evde ev. Bu denklemi kurmak cok önemlidir.
İşe verip kendini evdeki problemini unutmana aslında cok yardımcıdır.
evdede aynı şekilde.
kendi aleyhine cevirmen mümkün.

Hocanı tebrik ederim uyarması cok nazik ve kibarca.

Hoca gerçekten çok güzel ve motive edici bir biçimde söylemiş. Elifcan , işteyken evi unutmak işine odaklanmak bence sana da iyi gelecektir.
Bide dedi ki ben mesela herşeyi bırakıp bi yere giderken elif eksiksiz yapar gözüm arkada kalmaz diyebilmeliyim.dedi
Yani henüz bu güven oluşmamış onda

hocan seni uyardığı için şanslısın bence..bundan sonra çok daha fazla dikkat edersin..yaptığın herşeyi kontrol etmek faydalı olabilir...

merakımı mAZUR gör de merak ettim hoca ne hocası ki ?? yüksek lisans mı ?
ne alakaysa işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…