Alınganlık yapıyorum galiba ama çok canım sıkıldı

Bide dedi ki ben mesela herşeyi bırakıp bi yere giderken elif eksiksiz yapar gözüm arkada kalmaz diyebilmeliyim.dedi
Yani henüz bu güven oluşmamış onda

O zaman sinyalleri toplamışsın zaten. Adam kafanın dağınık olduğunu fark etmiş. Adamın %100 güveneceği şekilde iş yap bundan sonra derim.

Hocanız ne kadar iyiymiş. Son zamanlarda benim karsilastiklarim öyle fena ki. Öğretmenim, norm durumuyla ilgili sormam gerekenler var. "Çok yoğunum çok yorgunum" diyip kapatıyor mesela hep. Ve azarlayarak. Amaaan. Kıymetini bil.

Elif konuyla alakası olmayn birşey sormak istiyorum. Mesleğin sanırım araştırma görevlisi değil mi?

SEnin kadron 33 a mı 50 d mi?

Ya aslında kızınca çok fenadır ama çok iyi konuştu özünde iyi demek ki gerçekten şükrediyorum kızmadı diye

Evet
33a
Öypli olanlar sıkıntıda ondan sordun sanırım

evet 33 a olması iyi olmuş bende belki ilerde üniversiteye geçerim diyordum ama şimdi herkes 50 d ye geçiyor sanırım.
Bundan sonra kadrolu almayacaklar mı üniversiteye acaba?

Bu arada neyse bak güzel giden bir noktan varmış hayatta :)

Hoca şimdi fakültelerin karışık olduğunda atsa seni başka asistan alsa hakkıdır

silkelen artık,

bence iş saatinde bizden de uzak dur

zira etkileniyorsun

işine odaklan bak tez bitmeyecek diye az ağlamadın birkaç ay önce

her ne yapıyorsan sadece ona odaklanmalısın ki hataların az olsun
Çok haklısın ne diyim
Hoca şimdi fakültelerin karışık olduğunda atsa seni başka asistan alsa hakkıdır
Ama o kadarı hakszlk olurdu sanki

bence kibarca uyarmış ve iş yerine geldiğinizde bir ceket gibi evdeki sorunları kapının kenarına asıp girin

Sormayı unuttuğum şeyler var diyorsun. Not al herşeyi. Ben çalışırken elimin altında devamlı olurdu. Ben de unuturdum bir dünya şeyi liste olması iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…