- 23 Ağustos 2012
- 52.268
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.868
- 898
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bide dedi ki ben mesela herşeyi bırakıp bi yere giderken elif eksiksiz yapar gözüm arkada kalmaz diyebilmeliyim.dedi
Yani henüz bu güven oluşmamış onda
:) hadi inşKesinlikle şimdi şu andan itibaren yapabilirsin bunu..
Hadi elif biraz gayret ..
Ya aslında kızınca çok fenadır ama çok iyi konuştu özünde iyi demek ki gerçekten şükrediyorum kızmadı diyeHocanız ne kadar iyiymiş. Son zamanlarda benim karsilastiklarim öyle fena ki. Öğretmenim, norm durumuyla ilgili sormam gerekenler var. "Çok yoğunum çok yorgunum" diyip kapatıyor mesela hep. Ve azarlayarak. Amaaan. Kıymetini bil.
:) hadi inş
EvetElif konuyla alakası olmayn birşey sormak istiyorum. Mesleğin sanırım araştırma görevlisi değil mi?
SEnin kadron 33 a mı 50 d mi?
Eksik olmayın, biraz zor ama bari işim yolunda gitsinSeni mutlu ve huzurlu görmek istiyoruz artık:))
Eksik olmayın, biraz zor ama bari işim yolunda gitsin
Evet
33a
Öypli olanlar sıkıntıda ondan sordun sanırım
İnş artık kazanabilirim güveniniO zaman sinyalleri toplamışsın zaten. Adam kafanın dağınık olduğunu fark etmiş. Adamın %100 güveneceği şekilde iş yap bundan sonra derim.
İnş olmaz ama nerdee:)Zor olmasın artık olurmu:))
Evt iyi ki şimdi bide onu dert edecektim,alırlar tabi kievet 33 a olması iyi olmuş bende belki ilerde üniversiteye geçerim diyordum ama şimdi herkes 50 d ye geçiyor sanırım.
Bundan sonra kadrolu almayacaklar mı üniversiteye acaba?
Bu arada neyse bak güzel giden bir noktan varmış hayatta :)
İnş olmaz ama nerdee:)
Evt iyi ki şimdi bide onu dert edecektim,alırlar tabi ki
İnş ne olumlu konuşuyosun tşk ederimSenin çaban ve gayretinle herşey yoluna girer merak etme:))
Hoca şimdi fakültelerin karışık olduğunda atsa seni başka asistan alsa hakkıdırMrb herkese
Herkes zaten sorunlu bi evliliğim olduğunu biliyo az çok neyse işte dün bu işimi etkiledi yani ben farkında değilim tabi..
Dün geç saate kadar çalıştık hocamla ama ben bir çok şeyi unutup öyle çıkmışım yap dediği şeyleri yarım yamalak bırakmışım adam gidip kendi yapmış sonradan,bunları bugün bana hocam söyledi
"Belki çok yorgundun belki çok dalgındın dedi aa şütfen dikkat et dedi, seninle çalışmaktan çok memnunum ama bu dikkatsizlikler hem benim işimi ağırlaştırır hem başka bi hocayla çalışırken yaparsan kızabilirler dedi, seni karşılaştırmak gibi olmasın ama eski bi öğrencim vardı çok çok dikkatliydi senin ondan bi eksiğin yok daha iyisini yapabilirsin"
Dedi aslında bana iyilik yaptı uyararak ama çok zoruma gitti nolur bişey söyleyin bi akıl verin ben kendime söz verdim artık iş terine geldikten sonra eşimle ilgili herşeyi silicem kafamdan sizinde tabsiyeleriniz varsa paylaşın
Unutkanlık, düşüncesizlik had safhada
Çok haklısın ne diyimsilkelen artık,
bence iş saatinde bizden de uzak dur
zira etkileniyorsun
işine odaklan bak tez bitmeyecek diye az ağlamadın birkaç ay önce
her ne yapıyorsan sadece ona odaklanmalısın ki hataların az olsun
Ama o kadarı hakszlk olurdu sankiHoca şimdi fakültelerin karışık olduğunda atsa seni başka asistan alsa hakkıdır
bence kibarca uyarmış ve iş yerine geldiğinizde bir ceket gibi evdeki sorunları kapının kenarına asıp girinMrb herkese
Herkes zaten sorunlu bi evliliğim olduğunu biliyo az çok neyse işte dün bu işimi etkiledi yani ben farkında değilim tabi..
Dün geç saate kadar çalıştık hocamla ama ben bir çok şeyi unutup öyle çıkmışım yap dediği şeyleri yarım yamalak bırakmışım adam gidip kendi yapmış sonradan,bunları bugün bana hocam söyledi
"Belki çok yorgundun belki çok dalgındın dedi aa şütfen dikkat et dedi, seninle çalışmaktan çok memnunum ama bu dikkatsizlikler hem benim işimi ağırlaştırır hem başka bi hocayla çalışırken yaparsan kızabilirler dedi, seni karşılaştırmak gibi olmasın ama eski bi öğrencim vardı çok çok dikkatliydi senin ondan bi eksiğin yok daha iyisini yapabilirsin"
Dedi aslında bana iyilik yaptı uyararak ama çok zoruma gitti nolur bişey söyleyin bi akıl verin ben kendime söz verdim artık iş terine geldikten sonra eşimle ilgili herşeyi silicem kafamdan sizinde tabsiyeleriniz varsa paylaşın
Unutkanlık, düşüncesizlik had safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?