- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Aklım başıma geldi inş düzelcem artık mahvetti beni bu dalgınlıkbence kibarca uyarmış ve iş yerine geldiğinizde bir ceket gibi evdeki sorunları kapının kenarına asıp girin
herşeyi geçtim kendini tehlikeye atıyorsn dalgınlıkla. allah korusun dalgınlıkla başına bir kaza gelebilir çok dikkatli olmalısınAklım başıma geldi inş düzelcem artık mahvetti beni bu dalgınlık
Küçük bi not defteri işimi görür cebime koyarımSormayı unuttuğum şeyler var diyorsun. Not al herşeyi. Ben çalışırken elimin altında devamlı olurdu. Ben de unuturdum bir dünya şeyi liste olması iyidir.
Evet kesinlikle ama bi yandan da şaşırıyorum nasıl böyle basit hatalar yaptım diye demek ki nasıl kafama takıldıysaherşeyi geçtim kendini tehlikeye atıyorsn dalgınlıkla. allah korusun dalgınlıkla başına bir kaza gelebilir çok dikkatli olmalısın
bazen beyin sorunları geniş alana yayıp en çok bilinen şeylerin bile üzeri örtülmüş oluyorEvet kesinlikle ama bi yandan da şaşırıyorum nasıl böyle basit hatalar yaptım diye demek ki nasıl kafama takıldıysa
Mrb herkese
Herkes zaten sorunlu bi evliliğim olduğunu biliyo az çok neyse işte dün bu işimi etkiledi yani ben farkında değilim tabi..
Dün geç saate kadar çalıştık hocamla ama ben bir çok şeyi unutup öyle çıkmışım yap dediği şeyleri yarım yamalak bırakmışım adam gidip kendi yapmış sonradan,bunları bugün bana hocam söyledi
"Belki çok yorgundun belki çok dalgındın dedi aa şütfen dikkat et dedi, seninle çalışmaktan çok memnunum ama bu dikkatsizlikler hem benim işimi ağırlaştırır hem başka bi hocayla çalışırken yaparsan kızabilirler dedi, seni karşılaştırmak gibi olmasın ama eski bi öğrencim vardı çok çok dikkatliydi senin ondan bi eksiğin yok daha iyisini yapabilirsin"
Dedi aslında bana iyilik yaptı uyararak ama çok zoruma gitti nolur bişey söyleyin bi akıl verin ben kendime söz verdim artık iş terine geldikten sonra eşimle ilgili herşeyi silicem kafamdan sizinde tabsiyeleriniz varsa paylaşın
Unutkanlık, düşüncesizlik had safhada
Çalışmak bu yüzden iyi bence. Yani kafa dağıtır. İşinize konsantre olun. Bu sayede evliliğinizdeki sorunlardan da uzaklaşmış olursunuz ve belki bu durum evliliğinize de olumlu yansırMrb herkese
Herkes zaten sorunlu bi evliliğim olduğunu biliyo az çok neyse işte dün bu işimi etkiledi yani ben farkında değilim tabi..
Dün geç saate kadar çalıştık hocamla ama ben bir çok şeyi unutup öyle çıkmışım yap dediği şeyleri yarım yamalak bırakmışım adam gidip kendi yapmış sonradan,bunları bugün bana hocam söyledi
"Belki çok yorgundun belki çok dalgındın dedi aa şütfen dikkat et dedi, seninle çalışmaktan çok memnunum ama bu dikkatsizlikler hem benim işimi ağırlaştırır hem başka bi hocayla çalışırken yaparsan kızabilirler dedi, seni karşılaştırmak gibi olmasın ama eski bi öğrencim vardı çok çok dikkatliydi senin ondan bi eksiğin yok daha iyisini yapabilirsin"
Dedi aslında bana iyilik yaptı uyararak ama çok zoruma gitti nolur bişey söyleyin bi akıl verin ben kendime söz verdim artık iş terine geldikten sonra eşimle ilgili herşeyi silicem kafamdan sizinde tabsiyeleriniz varsa paylaşın
Siz ne işle uğraşıyorsunuzGene de zoruna gitmez mi insanın?
Bana hoca mı yok, deyip işi bırakabilirdim, ben şahsen...
Nasıl dile çok getiriyorum anlamadımİş hayatıyla evi karıştırmamak gerek.Ne eve iş getir ne işe evi götür.Yani asistan mıydın neydin dile çok getiriyorsun ona göre davranın....
Gene de zoruna gitmez mi insanın?
Bana hoca mı yok, deyip işi bırakabilirdim, ben şahsen...
Yatıp kalkıp şükredeyim o zamanAy nasil ozendim sana masallah. Benim hocam olsa agzima..... demeyeyim gerisini
Evet zaten b vitamini alıyorumUnutkanlık ki için vitamin takviyesi de iyi olabilir. Özellikle mental olarak yoğun çalışmanız gereken dönemlerde.
Bende senn fake olduğunu düşünüyorumOf biri seni sonsuza dek banlasa keşke
Fake fake kokuyorsun.
Allasen bir gün mü sıkıntısız geçmez?
Aslında yzardım ama anlık bişeydi yapklan iş bitti geriye işte toparlanıcak şeyler kaldı ben onları unutup çıktımSorunlarını biliyorum,kafana takmakta haklısın ama işe girerken kapının önünde bırak öyle gir.
Ajanda kullanıyorsan,yaz ne yapacaksın,o günkü programın neler,hoca'nın ne talepleri oldu gün içinde hepsini unutmadan yaz muhakkak. Oradan bakıp yaparsın,atlamamış olursun.
Çok haklısınHocan cok iyi niyetli ve insafliymis.Baskasi olsa hata affetmez hele universitede.Kendine ceki duzen vermeye calis.Isine yogunlas.Bir de isin hakkini vermek ve almak kismi var ki en onemlisi de bu.Aldigin paranin hakkini vermek cok onemli ic huzur icin.
Eşini neden çağırdı acabaBenim evliliğimde çok çok güzel değil
Bende akademisyenim
Hocam sürekli çalışmamı istiyor
Bende evde yapamıyorum bunu
Pek ortamım yok (gelen-giden)
En son hocam eşimi çağırdı bakalım ne diyecek
Bende ünideyimSiz ne işle uğraşıyorsunuz
Bilmiyorum ama
Üniversite ortamında böyle hocalar
Eli opulesidir
Mrb herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?