Alınganlık yapıyorum galiba ama çok canım sıkıldı

İş hayatıyla evi karıştırmamak gerek.Ne eve iş getir ne işe evi götür.Yani asistan mıydın neydin dile çok getiriyorsun ona göre davranın....

Unutkanlık ki için vitamin takviyesi de iyi olabilir. Özellikle mental olarak yoğun çalışmanız gereken dönemlerde.

Çalışmak bu yüzden iyi bence. Yani kafa dağıtır. İşinize konsantre olun. Bu sayede evliliğinizdeki sorunlardan da uzaklaşmış olursunuz ve belki bu durum evliliğinize de olumlu yansır

Of biri seni sonsuza dek banlasa keşke
Fake fake kokuyorsun.
Allasen bir gün mü sıkıntısız geçmez?

Sorunlarını biliyorum,kafana takmakta haklısın ama işe girerken kapının önünde bırak öyle gir.
Ajanda kullanıyorsan,yaz ne yapacaksın,o günkü programın neler,hoca'nın ne talepleri oldu gün içinde hepsini unutmadan yaz muhakkak. Oradan bakıp yaparsın,atlamamış olursun.

Hocan cok iyi niyetli ve insafliymis.Baskasi olsa hata affetmez hele universitede.Kendine ceki duzen vermeye calis.Isine yogunlas.Bir de isin hakkini vermek ve almak kismi var ki en onemlisi de bu.Aldigin paranin hakkini vermek cok onemli ic huzur icin.

Gene de zoruna gitmez mi insanın?
Bana hoca mı yok, deyip işi bırakabilirdim, ben şahsen...

Benim evliliğimde çok çok güzel değil
Bende akademisyenim
Hocam sürekli çalışmamı istiyor
Bende evde yapamıyorum bunu
Pek ortamım yok (gelen-giden)
En son hocam eşimi çağırdı bakalım ne diyecek

Ay nasil ozendim sana masallah. Benim hocam olsa agzima..... demeyeyim gerisini
Yatıp kalkıp şükredeyim o zaman

Unutkanlık ki için vitamin takviyesi de iyi olabilir. Özellikle mental olarak yoğun çalışmanız gereken dönemlerde.
Evet zaten b vitamini alıyorum

Of biri seni sonsuza dek banlasa keşke
Fake fake kokuyorsun.
Allasen bir gün mü sıkıntısız geçmez?
Bende senn fake olduğunu düşünüyorum
Sana zorla yorum yaptıran mı var
Nşye ayrılamıyosun konumdan

Aslında yzardım ama anlık bişeydi yapklan iş bitti geriye işte toparlanıcak şeyler kaldı ben onları unutup çıktım
Çok haklısın
Eşini neden çağırdı acaba
Siz ne işle uğraşıyorsunuz
Bilmiyorum ama
Üniversite ortamında böyle hocalar
Eli opulesidir
Bende ünideyim

Senin tez ne oldu? Sıkıntıdaydin diye hatirladim. Sorunun cozuldu mu?

Bizim isimiz malesef oyle dalginligi falan kaldirmiyor. Bence okulun kapisindan girince esinle iletisimi kes ve sadece gunluk islerine odaklan.
To do list lerin ve yapilacaklari yazdigin bir ajandan olsun gunluk ve haftalik planlar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…