İlla hepimiz yapmacık politik mi olucaz bu iş dünyasında ya.
Anlayabliyorum canım :) senn bole hissetmesen demessin zaten ama dediigm gibi asla anlam veremyceksin yarın evlenceksn dugununu evininyarıstırcaklar cocun olcak cocunu yarıstırcaklar kocanı ble kocalarıyla yarıstırcaklar :) ben neler gordum benim kocam daha uzun benm kocam daha dinli imanlı blmem ne diyen :) ama eden kendine eder sen kendine bak hic biseyden taviz verme sakın inadına ustlerine git bırak sevmesinler istemesnler seni politik ol kmseye ezdirme kendini iş hayatı boyle inan asla sein gercek dostun olamaz kmseÇevrem standartların üstünde güzel olduğumu söyler. Lütfen bombalamayın; arada hatırlatmasalar farkında bile değilim güze olduğumu. Güzelliğiyle övünene de sinir olurum. Buna ragmen eksik bulmaya çalışanı bozmak için "sana öyle gelmiş bebeğim, tekrar bak" şeklinde iğrenç cümleler kurmak zorunda kalıyorum. Sırf gardımı alayım, pabuç bırakmayayım diye.. Varsa yanlışım düzeltin arkadaşlar. Sıkıntı bende mi ?
Ne giysem ne taksam soruyor bazıları. Nerden aldın? Kaça aldın? Ne marka? sorularına da asla anlam veremiyorum. çok çok ilgimi çekmezse hayatta sormam ben. En fazla nereden aldığını öğrenirim, o da çok beğenmem lazım. Dikkat bile etmem kim ne giymiş ne takmış. Bananee! Gına geldi bazen cevap veriyorum bazen bozuyorum. Biraz da güleryüzlü iyi huylu biriyimdir aslında iyi niyetli olduğum söylenir. Acaba diyorum samimi bulup mu böyle herşeyime yorum yapma gereği duyuyorlar.. yoksa kıskançlıktan mı soruluyor bu kadar soru?
Yani beğenip sorulmasında ben bir sakınca göremedim. Beğenmiştir, sevdiği birine hediye alacaktır sormuştur. Ya da kendisi de öyle birşey arıyordur görünce sormuştur. Kıskançlıkla alakası yok yani. Allah aşkına böyle şeylere takılmayın. Sizin ilginizi çekmiyor olabilir ama onların çekmiş. Ben olsam insanların dikkatini çekiyorum ne güzel birşey diye sevinirdim.
Duymamazlıktan gelince de sağır mısın diye sesleniyorlar :))) tövbe est.Görmedim duymadım bilmiyorum oynayacaksın duymazdan gel mesafe koy
Sevgili Allonsy inanın bu 1 değil 2 değil. Her parçadan biri mutlaka soruluyor. Öyle aman aman bişey giyip taktığım da yok vallahi, yalnızca uyuma önem gösteririm. Ya begenirler ya da şu şuna uymamış diye mutlaka yorum yapmak zorunda hissediyorlar. Acaba bana gıcık mı oluyorlar anlamadım.
Tatlım bence sende biraz bu konulara takıldığın için senin gözüne batıyordur. Bizde koca şirkette 4 kadınız. Ben farklı küpeler takmayı severim. Biri var her gördüğünde sorar aynı küpeyi. Bende her seferinde söylüyorum. Üstümde birşey sorsalar ben markayı da parayı da söylerim. Hatta şu şu renkleri de vardı. Sana şu renk iyi gider. Sende al diye tavsiye de veririm. Şimdi de kendimde bir problem mi var diye düşünmeye başladım
Ben de öyle yapıyorum ama sıkıldım her şeye yorum yapmak zorunda hissetmelerinden. İnsan ilişkilerine takılmıyorsanız gayet sağlıklısınız bence. Takıntı bende sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?