ALINGANLIK!?

Diman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
406
97
318
İstanbul
Merhabalar, işyerinde herkes gibi benim de arkamdan konuşuluyor biliyorum. Hatta bazı konuşmalar kulağıma geliyor. Benim alıngan olduğumu düşünen bir arkadaş herkese alıngan ve hassas olduğumu söylüyormuş. Kendisi benden daha takıntılı olmasına ragmen. Arkadaşlar alınganlık tam olarak nedir allah aşkına.. Yani kötü yoruma herkes alınır, ya da hadsiz konuşma karşısında susmam veririm cevabını. Alıngan hassas demesinler diye susup her söylenileni sineye mi çekeceğiz anlamadım ki. Ben içeri girdiğimde susuyor mesela 2 arkadaş. Ben hemen diyorum ki hayırdır niye sustunuz..? Açık açık sorarım, alındıysam söylerim, kızdıysam belli ederim. İlla hepimiz yapmacık politik mi olucaz bu iş dünyasında ya..Şu yapmacık ve dedikoducu insanlar yüzünden çalışmaktan soğuyorum. Çalışmak istemiyorum.

Ne giysem ne taksam soruyor bazıları. Nerden aldın? Kaça aldın? Ne marka? sorularına da asla anlam veremiyorum. çok çok ilgimi çekmezse hayatta sormam ben. En fazla nereden aldığını öğrenirim, o da çok beğenmem lazım. Dikkat bile etmem kim ne giymiş ne takmış. Bananee! Gına geldi bazen cevap veriyorum bazen bozuyorum. Biraz da güleryüzlü iyi huylu biriyimdir aslında iyi niyetli olduğum söylenir. Acaba diyorum samimi bulup mu böyle herşeyime yorum yapma gereği duyuyorlar.. yoksa kıskançlıktan mı soruluyor bu kadar soru?

Çevrem standartların üstünde güzel olduğumu söyler. Lütfen bombalamayın; arada hatırlatmasalar farkında bile değilim güze olduğumu. Güzelliğiyle övünene de sinir olurum. Buna ragmen eksik bulmaya çalışanı bozmak için "sana öyle gelmiş bebeğim, tekrar bak" şeklinde iğrenç cümleler kurmak zorunda kalıyorum. Sırf gardımı alayım, pabuç bırakmayayım diye.. Varsa yanlışım düzeltin arkadaşlar. Sıkıntı bende mi ?

Okudugunuz için teşekkürler arkadaşlar:KK16:

Son düzenleme:
Boşverin dedikoducu , kavgacı biri diyeceklerine varsın alıngan desinler:işsiz:

İş hayatında 6 senedir calısıyorum canım evet yapmacık ve politik olucaksın yoksa hergun neden neden dersin ? Kadın sa helede o ortam asla fitne fesat eksk olmaz bekarlıgında evliliğinde dillerinde olur zaten yzuyuze gelir sorarsın derdin ne dye herkes sana cıkısır herkes sana terbiyesiz der helede 35 yas ustu hanım ablalar :) o yuzden asla onları tınlama adam yerine koyma bi iki kişi varsa yeterde artar bile emin ol

Ne giysem ne taksam soruyor bazıları. Nerden aldın? Kaça aldın? Ne marka? sorularına da asla anlam veremiyorum. çok çok ilgimi çekmezse hayatta sormam ben. En fazla nereden aldığını öğrenirim, o da çok beğenmem lazım. Dikkat bile etmem kim ne giymiş ne takmış. Bananee! Gına geldi bazen cevap veriyorum bazen bozuyorum. Biraz da güleryüzlü iyi huylu biriyimdir aslında iyi niyetli olduğum söylenir. Acaba diyorum samimi bulup mu böyle herşeyime yorum yapma gereği duyuyorlar.. yoksa kıskançlıktan mı soruluyor bu kadar soru?

Çevrem standartların üstünde güzel olduğumu söyler. Lütfen bombalamayın; arada hatırlatmasalar farkında bile değilim güze olduğumu. Güzelliğiyle övünene de sinir olurum. Buna ragmen eksik bulmaya çalışanı bozmak için "sana öyle gelmiş bebeğim, tekrar bak" şeklinde iğrenç cümleler kurmak zorunda kalıyorum. Sırf gardımı alayım, pabuç bırakmayayım diye.. Varsa yanlışım düzeltin arkadaşlar. Sıkıntı bende mi ?

Anlayabliyorum canım :) senn bole hissetmesen demessin zaten ama dediigm gibi asla anlam veremyceksin yarın evlenceksn dugununu evininyarıstırcaklar cocun olcak cocunu yarıstırcaklar kocanı ble kocalarıyla yarıstırcaklar :) ben neler gordum benim kocam daha uzun benm kocam daha dinli imanlı blmem ne diyen :) ama eden kendine eder sen kendine bak hic biseyden taviz verme sakın inadına ustlerine git bırak sevmesinler istemesnler seni politik ol kmseye ezdirme kendini iş hayatı boyle inan asla sein gercek dostun olamaz kmse

Kızlar Allah büyük dert vermesin tabi de bi bakın nolur öfkeliyim ve kötü hissediyorum:hasta:

Yani beğenip sorulmasında ben bir sakınca göremedim. Beğenmiştir, sevdiği birine hediye alacaktır sormuştur. Ya da kendisi de öyle birşey arıyordur görünce sormuştur. Kıskançlıkla alakası yok yani. Allah aşkına böyle şeylere takılmayın. Sizin ilginizi çekmiyor olabilir ama onların çekmiş. Ben olsam insanların dikkatini çekiyorum ne güzel birşey diye sevinirdim.

Yani beğenip sorulmasında ben bir sakınca göremedim. Beğenmiştir, sevdiği birine hediye alacaktır sormuştur. Ya da kendisi de öyle birşey arıyordur görünce sormuştur. Kıskançlıkla alakası yok yani. Allah aşkına böyle şeylere takılmayın. Sizin ilginizi çekmiyor olabilir ama onların çekmiş. Ben olsam insanların dikkatini çekiyorum ne güzel birşey diye sevinirdim.

Sevgili Allonsy inanın bu 1 değil 2 değil. Her parçadan biri mutlaka soruluyor. Öyle aman aman bişey giyip taktığım da yok vallahi, yalnızca uyuma önem gösteririm. Ya begenirler ya da şu şuna uymamış diye mutlaka yorum yapmak zorunda hissediyorlar. Acaba bana gıcık mı oluyorlar anlamadım.

Sevgili Allonsy inanın bu 1 değil 2 değil. Her parçadan biri mutlaka soruluyor. Öyle aman aman bişey giyip taktığım da yok vallahi, yalnızca uyuma önem gösteririm. Ya begenirler ya da şu şuna uymamış diye mutlaka yorum yapmak zorunda hissediyorlar. Acaba bana gıcık mı oluyorlar anlamadım.

Tatlım bence sende biraz bu konulara takıldığın için senin gözüne batıyordur. Bizde koca şirkette 4 kadınız. Ben farklı küpeler takmayı severim. Biri var her gördüğünde sorar aynı küpeyi. Bende her seferinde söylüyorum. Üstümde birşey sorsalar ben markayı da parayı da söylerim. Hatta şu şu renkleri de vardı. Sana şu renk iyi gider. Sende al diye tavsiye de veririm. Şimdi de kendimde bir problem mi var diye düşünmeye başladım :D :confused:

Tatlım bence sende biraz bu konulara takıldığın için senin gözüne batıyordur. Bizde koca şirkette 4 kadınız. Ben farklı küpeler takmayı severim. Biri var her gördüğünde sorar aynı küpeyi. Bende her seferinde söylüyorum. Üstümde birşey sorsalar ben markayı da parayı da söylerim. Hatta şu şu renkleri de vardı. Sana şu renk iyi gider. Sende al diye tavsiye de veririm. Şimdi de kendimde bir problem mi var diye düşünmeye başladım :KK70: :confused:

Ben de öyle yapıyorum ama sıkıldım her şeye yorum yapmak zorunda hissetmelerinden. İnsan ilişkilerine takılmıyorsanız gayet sağlıklısınız bence. Takıntı bende sanırım

Ben de öyle yapıyorum ama sıkıldım her şeye yorum yapmak zorunda hissetmelerinden. İnsan ilişkilerine takılmıyorsanız gayet sağlıklısınız bence. Takıntı bende sanırım

Kafanıza tokadan başka bir şey takmayın bence :) Kıskançlık yapıyorlarsa da bu onların kalplerinin kötü olmasından. Salla gitsin. He de geç :D

şimdi iş yerinde kızlar arasında hep konuşur..şunu nerden aldın beğendim yada beğenmedim makyajın bugün güzel olmuş falan..bunlar gayet doğal..alınganlıkta o insanla olan samimiyetine bağlı tabiki..inan herkes herkesin arkasından konuşur iş yerinde..bunu ne sen nede ben değiştiremeyiz..uyum sağlamak zorundasın..
haa istediğnle konuşup konuşmamak senin elinde tabiki..ona göre tavır al..

Ben çok alınacak sinirlenecek bir şey göremedim. Yerine göre de politik olmak gerekir. Politik olmak illa yapmacık davranmayı gerektirmez. Yüzeysel iş ilişkisi kurmak yeterlidir. Ayrıca beğeniyorlar ki soruyorlar neden buna kızıyorsunuz ki? Sanırım gerçekten alingansiniz.

Canim ayni şeyi banada yaptilar.her kötülüğü gaptilar karsilik verince cok alingan.Kendileri nelere nelere aliniyor ama Bosver insanlarin çivisi çıkmış cok buyuk dersler aldim sende Bosver canim

Back
X