Kızlar selam
26 haftalık hamileyim sanırım biraz alıngan oldum ilk hamileleyim.
Şirketin pazar günü kahvaltı organizasyonu var. İlk defa katılacağım samimi olarak bir kaç arkadaş var yani toplanırız fln grup gibi . Benden büyük bi abla var 50 küsür yaşında . Bir arkadaşımız da araba var . Kahvaltı için ya pazar günü nasıl gidicez hep birlikte gidelim ayrı ayrı gitmeyelim diyecektim . Bi anda tepkili tepkili ben x e söyledim bizi alacak arabada da yer yok ki dedi . Bende bi an şaşırdım ve sustum . Ya tamam araba da yer yok anladım plan yapmışsınız eyw . Biz zaten 3 kişiyiz annem eşim ve ben . Taksi ile geliriz sadece birlikte bir arada 2 arabada olsa birlikte gidelim diyecektim . Bir den dışlayıp kendi ayarlayıp plan yapmış ve ben bna alındım biraz yani garipsedim . Eşim taksi ile gideriz boşver dedi ya ben zaten taksi ile gidecektim böyle yapması garip dedim yakın samimi olmasak anlayacağım . Düşünmesine düşünceli bebeğim için hediye aldı sağolsun hakkını ödeyemem o ayrı . Ay baya içerlemişim konuşmadım da büyük diye sustum . Şimdi belli etmemeye çalışıyorum ama içten içe çoğu muhabbete susuyorum . Fazla alıngan oldum bu ara .. hamileleklikte normal mi ya …
Hamilelikte hormonlardan dolayı daha duygusal, alıngan olabiliyor insan. Siz zaten 3 kişiymişsiniz, taksi daha uygun olur. Sadece siz gidecek olsanız sohbet ede ede gidilirdi ama kalabalıksınız.
Tepkisini fazla anlamış olabilir misiniz? Yoksa gerçekten de tersler gibi mi söyledi?
Hamilelikte hormonlardan dolayı daha duygusal, alıngan olabiliyor insan. Siz zaten 3 kişiymişsiniz, taksi daha uygun olur. Sadece siz gidecek olsanız sohbet ede ede gidilirdi ama kalabalıksınız.
Tepkisini fazla anlamış olabilir misiniz? Yoksa gerçekten de tersler gibi mi söyledi?
Çıkışır gibi söyledi birden . Normal söyleseydi bende şey diyecektim zaten abla biz 3 kişiyiz taksi ile geleceğiz kopmayalım haberli gidelim diyecektim. O öyle bir den çıkışınca hmm tamam dedim kapattım konuyu. Sonra araçlı olan arkadaşla konuştuk bende de hata var dedi kusura bakma bir şey diyemedim . O an bana söylediğinde she ler de var haberleşip gideriz diyebilirdim dedi . Yok dedim sana kızamam araç senin istediğini alırsın almazsın benim söylemek istediğim o değildi dedim .. ben sabah çıkarken ararım seni dedi o zaman anlar dedi ..
Çıkışır gibi söyledi birden . Normal söyleseydi bende şey diyecektim zaten abla biz 3 kişiyiz taksi ile geleceğiz kopmayalım haberli gidelim diyecektim. O öyle bir den çıkışınca hmm tamam dedim kapattım konuyu. Sonra araçlı olan arkadaşla konuştuk bende de hata var dedi kusura bakma bir şey diyemedim . O an bana söylediğinde she ler de var haberleşip gideriz diyebilirdim dedi . Yok dedim sana kızamam araç senin istediğini alırsın almazsın benim söylemek istediğim o değildi dedim .. ben sabah çıkarken ararım seni dedi o zaman anlar dedi ..
Dedim ben alınganım hormonlardan zaten . Arkadaşım sağolsun sen benim için değerlisin dedi buradan çıksak bile hangimiz olursa olsun arkadaşım dostumsun bırakmam dedi . Sarıldı fln sana kızmıyorum sakın yanlış anlama dedim . O da aslında şey düşünmüş . Eşim arabayı kullanır öne iki kişi sığarız arkayı 3leriz diye düşünmüş . Neden öyle söylemedin dedim işte orada da benim hatam var dedi . Neyse konu en azından arkadaşım tarafından tatlıya bağlandı