- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Merhaba hanimlar. Eşimle ortak bir arkadaşımız var ben esimle tanistiktan sonra onunla tanistim. Bu arkadas 1 2 ay onceye kadar bizim evden çıkmazdı. Hatta gelmedigi aksam olursa merak ederdik o kadar yani. Neyse ortak baska bir arkadaşımız da bu aralar evlendi. Dugunune falan gittik. Bu bizim evden cikmayan arkadas bu arkadasa bize taktiginin 2 kati taki takti neymis kizda arkadasiymis bende onun arkadaşıyım.
Daha sonra hergun bize geliyor diyordum ya bi kere bisey getirmemistir simdi o yeni evlenenlere hediye alacakmis. Ve tesadufen ogrendim ki artik bize gelmiyordu ya hani gelmemesinin sebebi onlara gidiyor olmasiymis. Gecenlerde bi kere geldi o da diger arkadaslar evde olmadigi icin kendimi kullanilmis hissediyorum. Sizce?
Daha sonra hergun bize geliyor diyordum ya bi kere bisey getirmemistir simdi o yeni evlenenlere hediye alacakmis. Ve tesadufen ogrendim ki artik bize gelmiyordu ya hani gelmemesinin sebebi onlara gidiyor olmasiymis. Gecenlerde bi kere geldi o da diger arkadaslar evde olmadigi icin kendimi kullanilmis hissediyorum. Sizce?