Alınmak degil aslında ama ne bileyim

Elalemin sizin evde hergun ne isi var. Yani ben kendi ailemden bile veya esimin ailesinden bir bireyin bile o kadar gelmesinden rahatsiz okurum. Vallahi ya millet rahat yada bende sorun var. Ne kimsenin evine sık sık giderim nede evime isterim. Mesafe koyun derim

Aynen katiliyorum size. Konu sahibi sizin yerinizde olsam dert edecegim ilk sey her aksam evime gelmesi ikincisi de esimin buna musade etmesi olurdu. Baskalarina taktigi taki ivir zivir islerini de farketmezdim bile :))) sizin kalkip artik bize gelmiyor onlara gidiyor diye dertlenmeniz ise enteresan geldi.

Merhaba hanimlar. Eşimle ortak bir arkadaşımız var ben esimle tanistiktan sonra onunla tanistim. Bu arkadas 1 2 ay onceye kadar bizim evden çıkmazdı. Hatta gelmedigi aksam olursa merak ederdik o kadar yani. Neyse ortak baska bir arkadaşımız da bu aralar evlendi. Dugunune falan gittik. Bu bizim evden cikmayan arkadas bu arkadasa bize taktiginin 2 kati taki takti neymis kizda arkadasiymis bende onun arkadaşıyım.
Daha sonra hergun bize geliyor diyordum ya bi kere bisey getirmemistir simdi o yeni evlenenlere hediye alacakmis. Ve tesadufen ogrendim ki artik bize gelmiyordu ya hani gelmemesinin sebebi onlara gidiyor olmasiymis. Gecenlerde bi kere geldi o da diger arkadaslar evde olmadigi icin kendimi kullanilmis hissediyorum. Sizce?
Her aksam mi geliyordu ne alaka her aksam gelmesi zaten sacma

Kimse yazanamışta ben yaşça büyüğümya yazayım, hoşlanma vesaire durumunuz yoktu değil mi? Çokkk saçma bir yabancının sizin evinize bu kadar çok girip çıkması. Doğruda değil. Belki bir işarettir size. Bir an önce kendi eşin ve evine bak boşver kim kimle nerde

Kimse yazanamışta ben yaşça büyüğümya yazayım, hoşlanma vesaire durumunuz yoktu değil mi? Çokkk saçma bir yabancının sizin evinize bu kadar çok girip çıkması. Doğruda değil. Belki bir işarettir size. Bir an önce kendi eşin ve evine bak boşver kim kimle nerde
Asla oyle bisey yok

Merhaba hanimlar. Eşimle ortak bir arkadaşımız var ben esimle tanistiktan sonra onunla tanistim. Bu arkadas 1 2 ay onceye kadar bizim evden çıkmazdı. Hatta gelmedigi aksam olursa merak ederdik o kadar yani. Neyse ortak baska bir arkadaşımız da bu aralar evlendi. Dugunune falan gittik. Bu bizim evden cikmayan arkadas bu arkadasa bize taktiginin 2 kati taki takti neymis kizda arkadasiymis bende onun arkadaşıyım.
Daha sonra hergun bize geliyor diyordum ya bi kere bisey getirmemistir simdi o yeni evlenenlere hediye alacakmis. Ve tesadufen ogrendim ki artik bize gelmiyordu ya hani gelmemesinin sebebi onlara gidiyor olmasiymis. Gecenlerde bi kere geldi o da diger arkadaslar evde olmadigi icin kendimi kullanilmis hissediyorum. Sizce?
Ayy tabiki ne saçma o kadar sık gelinir mi Allah aşkıma

ben boyle birine yolverdim cok da iyi ettim.kendinizi kullandirtmayin bidaha konusmayin..

Bu adam niye sürekli evli çiftlere gidiyor
Deli mi ne
Otursun evinde
Ben olsam istemem hergün hergün
Siz gelmiyor diye alınıyorsunuz
Kurtulmuşsun işte

Bence siz hoslaniyordunuz bu kisiden. Yoksa akli basinda yeni evli cift evine hergun gelen baska bi erkekten rahatsiz olur.
Ne munasebet ya. Bu tuaf iliskiden kurtuldugunuz iyi olmus.

Son düzenleme:
Back
X