Alınmakta haksız mıyım ?

evli değilsiniz, zorunda değiller. Yapmış olsalardı hoş olurdu, insan böyle zamanlarda ekstra hassaslaşıyor, bu alınganlığınız bundan belki de?
Ben zorunlu görmüyorum zaten. Ama arkamdan kızım diyen insanların selam söyler gibi başkası ile baş sağlığı dilemesine alındım. Yoksa normal zamanda selam söylememesi doğum günü kutlamaması vs. Bunları önemsemem zaten

Cok üzüldüm. Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin dedenize. Bencede haklısınız, bir alo demek çok mu zor gelmiş. Alınmakta haklısınız. Insan böyle günlerde kendini belli eder.
Bende hiç hassas olmadıkları kanısına vardım. Ama şöyle de bir konu var. Ablasının kınasında oynamadım diye gücenen insanlar bu insanlar.

Sen sinirlari biraz zorlamışsin. Çiçek göndermen, ablasına mesaj atman vs. Fazla kaçmış. Arpalari cok gelmiş yani.
Karşı taraf sana ayni nezaketi göstermemiş ve göstermezde. Bunlari şimdiden tartina koy
Benim için yaptiklarim çok normal geliyor. Ben böyle bir insanım. Ama karşımdan hiç birşey göremeyince de dediginiz gibi ben fazla yapmışım diye düşünüyorum

böyle sevgililik nişanlılık zamanlarında aileyle yüz göz olunmasını doğru bulmuyorum
sonra beklenti artıyor karşı taraf daha özensiz yaklaşıyor belki bilemiyorum
ben eşimle 2 sene sevgiliydim ailesi beni isteme günü gördüler..
çok defa tanışmak istediler gitmedim.. neden gideyim.. az beklenti..
şuan sevgili olduğunuz için bana anormal gelmedi tavırları..
başınız sağolsun..

böyle sevgililik nişanlılık zamanlarında aileyle yüz göz olunmasını doğru bulmuyorum
sonra beklenti artıyor karşı taraf daha özensiz yaklaşıyor belki bilemiyorum
ben eşimle 2 sene sevgiliydim ailesi beni isteme günü gördüler..
çok defa tanışmak istediler gitmedim.. neden gideyim.. az beklenti..
şuan sevgili olduğunuz için bana anormal gelmedi tavırları..
başınız sağolsun..
Sorun da bu. Benimle görüşmek isteyen hep karşı taraf oldu. Sevgilimin ablasının düğününde oynamadım diye kırılan insanlar bunlar. E şimdi ölüm gibi hassas bi konuda bu insanların araması uygun olmaz mıydı?

Sorun da bu. Benimle görüşmek isteyen hep karşı taraf oldu. Sevgilimin ablasının düğününde oynamadım diye kırılan insanlar bunlar. E şimdi ölüm gibi hassas bi konuda bu insanların araması uygun olmaz mıydı?

sizi aradılar ailenizi mi aramadılar o kısmını kaçırdım ben
ailenizi aramadılarsa çok yadırgamam çünkü tepkilerinden çekinmiş olabilirler sonuçta daha sevgili ailesi bi sıfatları yok
ama bu şartlarda sizi aramaları gerekirdi tabi
yine de çok yüz göz olmayın derim sonra böyle hayal kırıklıkları oluyor.. onlar görüşmek isterse de işim var okulum var vs bahane bulun geçiştirin daha kıymetli olunur eminim

sizi aradılar ailenizi mi aramadılar o kısmını kaçırdım ben
ailenizi aramadılarsa çok yadırgamam çünkü tepkilerinden çekinmiş olabilirler sonuçta daha sevgili ailesi bi sıfatları yok
ama bu şartlarda sizi aramaları gerekirdi tabi
yine de çok yüz göz olmayın derim sonra böyle hayal kırıklıkları oluyor.. onlar görüşmek isterse de işim var okulum var vs bahane bulun geçiştirin daha kıymetli olunur eminim
Ailemle tanışmıyorlar. Ailemi aramalarını beklemiyorum. Ben aranmadım. Sevgilim sadece gelip annem çok üzüldü başın sağolsun dedi sana dedi. Ben aranmadım hadi aranmadım selam söyler gibi başsağlığı dilemesine alındım. Yoksa ailemi aramalarını tabiki beklemiyordum

Başınız sağolsun. Daha yaranız taze olduğu için alınganlık yapmanız çok doğal. Belki bir kaç gün sonra ararlar. Biraz daha bekle. Sevgilinizden başsağlığı dileklerini yollamışlar. bu da yeterli bence, çok büyütmeye gerek yok. benim dedem babaannem vefat etti. eltim hiççç aramadı sms yollamadı. çok uzun bir süre sonra bir araya geldiğimizde konu konuyu açınca allah rahmet eylesin dedi. Hiçç takıp moralimi bozmadım bile. Herşey normalmiş gibi konuşuyorum, arada mesafe olması her zaman iyidir. Evlenirken, evlendikten sonra neler neler yaşanıyor Bence takmayın daha şimdiden böyle şeyleri. Arasın aramasın kendi düşüncesizlikleri olur.

Başınız sağolsun. Daha yaranız taze olduğu için alınganlık yapmanız çok doğal. Belki bir kaç gün sonra ararlar. Biraz daha bekle. Sevgilinizden başsağlığı dileklerini yollamışlar. bu da yeterli bence, çok büyütmeye gerek yok. benim dedem babaannem vefat etti. eltim hiççç aramadı sms yollamadı. çok uzun bir süre sonra bir araya geldiğimizde konu konuyu açınca allah rahmet eylesin dedi. Hiçç takıp moralimi bozmadım bile. Herşey normalmiş gibi konuşuyorum, arada mesafe olması her zaman iyidir. Evlenirken, evlendikten sonra neler neler yaşanıyor Bence takmayın daha şimdiden böyle şeyleri. Arasın aramasın kendi düşüncesizlikleri olur.
Bende neden bilmiyorum sorun ettim bunu kendime

Benzer bir hastalık durumunda eş ailesi tarafından aranmadığımda hem alınmış hem kızmıştım. Ama tek bir laf bile etmedim ve ayıplarını kendilerine bıraktım. Üstünden biraz zaman geçince de eşimi de zorda bırakmadan (çünkü ailesinin ayıbı, onun suçu yok) ve kırmadan alındığım konuyu anlattım kendisine, hak verdi konuyu kapattık geçti bitti. Böyle uzun ve örnekli yazmamın sebebi haklısınız ama yanlış bir tepki verip kendinizi suçlu çıkarmamanız için. Belki haberleri bile olmamış olabilir. Eğer aramazlarsa da bi süre sonra sevgilinize kırgınlığınızı dile getirir konuyu kapatırsınız siz de.

Herkese merhaba.
Benim 4 senelik bir ilişkim var. Sevgilimin ailesi ile onların isteği üzerine zaman zaman biraraya geldik. Beni sevdiklerini düşünüyordum.
Benim 4 gün önce dedem vefat etti. Ve sevgilimin ailesi arayıp başınız sağolsun demedi. Bu durum benim gücüme gitti. Çünkü biraraya geliyoruz benimle oturup konuşmak tanımak istiyorlar. Doğum gunlerim de aranmadım bunu önemsemedim bile şimdiden fazla samimiyet kurmak istemiyorum. Ama ölüm gibi bir konuda benimle vakit geçirmiş insanlar olmalarına rağmen bir telefon gerekmez miydi ? Sevgilim gelmiş annem çok üzüldü başın sağolsun dedi diyor. Ben hiç vakit geçirmedikleri bir insan olmamama rağmen.
Ben annesi ameliyat olduğunda çiçek gönderip geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim. Ağır bir ameliyat olduğu için ve çok konuşacak hali olmadığından aramamıştım. Kendisi de çiçeği aldıktan sonra bana ulaşıp teşekkür etmişti. Moralim bozuktu çok ince düşünceli bir davranış çok teşekkür ederim demişti. Bende yapabileceğim ne olursa olsun bir telefon kadar uzağınızdayım ellerinizden operim dedim kapattım. Geçenlerde ablasının doğum gününde mesaj atarak kutlamıştım.
Şöyle de bir durum var. Samimiyet kurmak isteyen taraf ben değilim. Hep karşımdaki insanlar görüşmek istediler.
Şimdi ben mi alındım yoksa aynı durumda olsanız siz de gücenir miydiniz ?

Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sizde nasıl davranış sergiliyorlarsa aynısını yaparsınız zamanı gelince...

çok abartmayın üstlerinde de durmayın
onlar sizi aramıyormuş niye bu kadar samimiyet kurmaya çalışıyorsunuz?
onlar bence sevgiliniz istedi diye görüntü amaçlı sizinle biraraya geliyorlar
doğum günleri kutlamak nedir? yalaka mısnız bırakın peşini ailenin
onlar sizinle ilgilenmiyor sizde onlarla ilgilenmeyin
daha şimdiden samimiyet kurmaya çalışmak nedir ?
sevgiliniz istedi diye görüşmüşler
sevgiliniz onlar demeden başsağlığı dilemiş sizden gibi geldi bana
çünkü ölüm gibi tekrarı olmayan şeyler hassas konulardır bence

çok abartmayın üstlerinde de durmayın
onlar sizi aramıyormuş niye bu kadar samimiyet kurmaya çalışıyorsunuz?
onlar bence sevgiliniz istedi diye görüntü amaçlı sizinle biraraya geliyorlar
doğum günleri kutlamak nedir? yalaka mısnız bırakın peşini ailenin
onlar sizinle ilgilenmiyor sizde onlarla ilgilenmeyin
daha şimdiden samimiyet kurmaya çalışmak nedir ?
sevgiliniz istedi diye görüşmüşler
sevgiliniz onlar demeden başsağlığı dilemiş sizden gibi geldi bana
çünkü ölüm gibi tekrarı olmayan şeyler hassas konulardır bence
Yalaka derken ? Bu kadar çirkin bir üsluba cevap verecek değilim. Iyi günler

Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sizde nasıl davranış sergiliyorlarsa aynısını yaparsınız zamanı gelince...
Bundan sonra muhakkak ki öyle. Benimle görüşmek tanışmak isteyen onlardı ben değildim. Vakit geçirmek isteyen insanlar da onlardı. Fakat şimdi gelip böyle yapmaları ayıp oldu. Ister istemez soğudum

bence olabilir ya,
dusunememislerdir kirilacaginizi,
veyahut olum sebebi ile arayip ne diyecegini de bilemiyor insan eger ki maneviyat yonunden cok guclu degilse,
ben de cok gerilirim,
aramaktansa yuz yuze bassagligi dilemeyi tercih ederim.

Bana samimiyet kurmaya çalışan sizsiniz gibi geldi. Sanki zorla içlerine girmeye çalışmışsınız. Görüşüyorsunuz ama ikiniz konu olmuyorsunuz garip. Annesine çiçek yollamak neyse de ablanın doğum gününü kutlamayın. Hele de kimse sizi adam yerine koymuyorken. Bence bundan sonra mesafeli olun. Beklentilerinizi de kırmış olursunuz.

Back
X