- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.492
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Oldum olasi hic sallamam kimseyi. Ne isterlerse soylesinler veya dusunsunler umrumda olmaz. Hatta benimle dalga gecenle ben de dalga gecerimBen alıngan birisiyim ve en sevdiklerime karşı bile olsa soğuyabilirim. Sizler eşiniz, komşunuz, aileniz, eşinizin akrabaları, kayınvalideniz, kayınpederiniz,kendi çevrenizdekiler, iş arkadaşlarınız sizin kilonuza, görünüşünüze, yemeklerinize, davranışlarınıza, kıyafetlerinize, herhangi bir şeyinize laf edince, dalga geçince nasıl takmamayı beceriyorsunuz. Erkek arkadaşımla gezerken birileri(ailesi, arkadaşları) bana laf edince sinir oluyorum susuyorum sonra soğuk davranıyorum. Bana önerebileceğiniz fikirlerinizi bekliyorum.
Özellikle sizle şaka bile olsa dalga geçtiklerinde nasıl öğrendiniz alınmamayı
erkek arkadaşınızın ailesi arkadaşları, size niye laf ediyor?
ya çok densiz insanlar.. ya da sizi sessiz buldular..Çünkü ben yüksek lisans yapıyorum. Bana zaten iş bulamayacaksın neden okuyorsun, sonra 7 kilo verdim bana kilo al diyorlar bu ne böyle kuru birşey oldum diyorlar. Onlar bana süslü olmama da böyle konularda karışıyorlar. Ben çok seviyorum süslenmeyi, makyajı. Ona da şakaya karışık eleştiriyorlar
Mesela iş bulamayacaksın demelerine gülüp geçerim alttan yumuşaktan laf sokar neye göre kime göre diye sorarım.Çünkü ben yüksek lisans yapıyorum. Bana zaten iş bulamayacaksın neden okuyorsun, sonra 7 kilo verdim bana kilo al diyorlar bu ne böyle kuru birşey oldum diyorlar. Onlar bana süslü olmama da böyle konularda karışıyorlar. Ben çok seviyorum süslenmeyi, makyajı. Ona da şakaya karışık eleştiriyorlar
İşin içinde kıskançlık olabilir neden bu açıdan bakmıyorsun?Çünkü ben yüksek lisans yapıyorum. Bana zaten iş bulamayacaksın neden okuyorsun, sonra 7 kilo verdim bana kilo al diyorlar bu ne böyle kuru birşey oldum diyorlar. Onlar bana süslü olmama da böyle konularda karışıyorlar. Ben çok seviyorum süslenmeyi, makyajı. Ona da şakaya karışık eleştiriyorlar
ya çok densiz insanlar.. ya da sizi sessiz buldular..
yanlışınız ne biliyor musunuz?
erkek arkadaşınızın ailesiyle görüşmek...
çok gereksiz..
evlenirseniz bir ömür görüşeceksiniz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?