- 24 Aralık 2017
- 695
- 633
- 23
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
İşin içinde kıskançlık olabilir neden bu açıdan bakmıyorsun?
insanlarla dalga gecmek kolay değildir ve çok az insan bunu yapar ama şöyle denilebilir biraz dikkat etsen zayıflık daha çok yakışacak, bu turden cumleler dalga ya da laf sokma değildir bir fikirdir ve alınmamalısınızBen alıngan birisiyim ve en sevdiklerime karşı bile olsa soğuyabilirim. Sizler eşiniz, komşunuz, aileniz, eşinizin akrabaları, kayınvalideniz, kayınpederiniz,kendi çevrenizdekiler, iş arkadaşlarınız sizin kilonuza, görünüşünüze, yemeklerinize, davranışlarınıza, kıyafetlerinize, herhangi bir şeyinize laf edince, dalga geçince nasıl takmamayı beceriyorsunuz. Erkek arkadaşımla gezerken birileri(ailesi, arkadaşları) bana laf edince sinir oluyorum susuyorum sonra soğuk davranıyorum. Bana önerebileceğiniz fikirlerinizi bekliyorum.
Özellikle sizle şaka bile olsa dalga geçtiklerinde nasıl öğrendiniz alınmamayı
şimdi kişisel algılanacak ve tepki gösterilecek şey var,
gülünüp geçilecek şey var.
dalga geçiyorlar deyince farklı bir mesele de olabilir.
insanlarla dalga gecmek kolay değildir ve çok az insan bunu yapar ama şöyle denilebilir biraz dikkat etsen zayıflık daha çok yakışacak, bu turden cumleler dalga ya da laf sokma değildir bir fikirdir ve alınmamalısınız
çocuğum mesela bazı komşular annenler senin eğitim yemek gezme masrafını hissettikleri için çocuk yapmamışlardır
diyenler oluyor.
7 kilo verdim yüzüm küçüldü bir değiştim hemen ay bu ne eskiye dön kız dediğin böyle olmaz. Hiç beğenmedik, hiç güzel olmamışsın zayıflayınca dedikleri için bende içten takıyorum. Sonra onlara kaşımla gözümle soğuk oluyorum
O da olabilir. Annem her seferinde kendinle barışık ol takma diyor. İstersen pijama giy git kendini seviyorsan takma diyor. Ben kendimle barışık olmaya çalışıyorum. Onu öğrensem başka birşey istemiyorum
alınmak yerine bu konuda ben ne hissediyorum kendimi begeniyr muyum diye dusunurum cevap evet ise sorun yok , ayrıca sen ciddiye aldıkça iyice abartabilirler bu cumlelere karşılık sen cevap vermeyi ögrenirsen susarlar .ben hiç öyle dusunmıyorum şimdilik böyleyim sonra nasıl olsa kilo alınıyor deyip geçiştirmek ne dogrusu.çocukları rencide edenleri zaten anlamam ana babalarıyla sorunları çocuktan çıkaran geri zekalı mahluklar oldugunıu dusunmen seni rahatlatmalıçocuğum mesela bazı komşular annenler senin eğitim yemek gezme masrafını hissettikleri için çocuk yapmamışlardır
7 kilo verdim yüzüm küçüldü bir değiştim hemen ay bu ne eskiye dön kız dediğin böyle olmaz. Hiç beğenmedik, hiç güzel olmamışsın zayıflayınca dedikleri için bende içten takıyorum. Sonra onlara kaşımla gözümle soğuk oluyorum
benle şaka yoluyla bile olsa dalga geçemezler çok fena bozarım tabi ben de kimseyle dalga geçmemBen alıngan birisiyim ve en sevdiklerime karşı bile olsa soğuyabilirim. Sizler eşiniz, komşunuz, aileniz, eşinizin akrabaları, kayınvalideniz, kayınpederiniz,kendi çevrenizdekiler, iş arkadaşlarınız sizin kilonuza, görünüşünüze, yemeklerinize, davranışlarınıza, kıyafetlerinize, herhangi bir şeyinize laf edince, dalga geçince nasıl takmamayı beceriyorsunuz. Erkek arkadaşımla gezerken birileri(ailesi, arkadaşları) bana laf edince sinir oluyorum susuyorum sonra soğuk davranıyorum. Bana önerebileceğiniz fikirlerinizi bekliyorum.
Ben alıngan birisiyim ve en sevdiklerime karşı bile olsa soğuyabilirim. Sizler eşiniz, komşunuz, aileniz, eşinizin akrabaları, kayınvalideniz, kayınpederiniz,kendi çevrenizdekiler, iş arkadaşlarınız sizin kilonuza, görünüşünüze, yemeklerinize, davranışlarınıza, kıyafetlerinize, herhangi bir şeyinize laf edince, dalga geçince nasıl takmamayı beceriyorsunuz. Erkek arkadaşımla gezerken birileri(ailesi, arkadaşları) bana laf edince sinir oluyorum susuyorum sonra soğuk davranıyorum. Bana önerebileceğiniz fikirlerinizi bekliyorum.
Ben alıngan birisiyim ve en sevdiklerime karşı bile olsa soğuyabilirim. Sizler eşiniz, komşunuz, aileniz, eşinizin akrabaları, kayınvalideniz, kayınpederiniz,kendi çevrenizdekiler, iş arkadaşlarınız sizin kilonuza, görünüşünüze, yemeklerinize, davranışlarınıza, kıyafetlerinize, herhangi bir şeyinize laf edince, dalga geçince nasıl takmamayı beceriyorsunuz. Erkek arkadaşımla gezerken birileri(ailesi, arkadaşları) bana laf edince sinir oluyorum susuyorum sonra soğuk davranıyorum. Bana önerebileceğiniz fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?