• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alış-Veriş Mekanlarınız Nereler?

JuLieTs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
33
0
86
İstanbul
Kızlar hepinize selam ve sevgilerrrr hihoyyyt
Türbanlı bayanların gidip kolaylıkla alış-veriş yapacağı bol çeşitli ve şık kıyafetler bulabileceğim yerler arıyorum. İstanbul'lu olarak sadece Fatih'e takılıyorum tatmin edici bir mekan ama eminim fikir vereceğiniz alternatif yerler mutlaka vardır fisfisfis önerilerinize ihtiyacım var kızlarr Şeniz lütfen paylaşımlarınızı esirgemeyinnn :utangac:

İstanbul dışı diğer şehirlerden de katılım olursa güzel bir kaynak olur hepimiz için kaydirigubbakcemile5

tabi bu giyim şekline bağlı spor kalsik nasıl giyiniyosun bilemicem ama bende bi türbanlı olaraktan :)) aradığımı rahat buluyorum
bakırköyde cok güzel mağzalar var
imç blokları var fatih saçhanenin altında ..
ben genelde
cevahir
galeria
capacıty
istinyepark
carousel e gidiyorum
fatihte ise spor bişiler için sevenhıll, lcw ,tıffany ,colezzione,normal kıyafetlerim için cengiz aktürk ,tekbir,başkent giyim,adan giyim,aydınlı, daha cok bunlardan alıyorum.sende bakabilirisin (fazlamı reklam oldu ne )))
ama en cok çeşit fatih ve bakırköy de var canım
şirinevlerdede güzel mağzaalr oldunu duydum ama gitmedim

tabi bu giyim şekline bağlı spor kalsik nasıl giyiniyosun bilemicem ama bende bi türbanlı olaraktan :)) aradığımı rahat buluyorum
bakırköyde cok güzel mağzalar var
imç blokları var fatih saçhanenin altında ..
ben genelde
cevahir
galeria
capacıty
istinyepark
carousel e gidiyorum
fatihte ise spor bişiler için sevenhıll, lcw ,tıffany ,colezzione,normal kıyafetlerim için cengiz aktürk ,tekbir,başkent giyim,adan giyim,aydınlı, daha cok bunlardan alıyorum.sende bakabilirisin (fazlamı reklam oldu ne )))
ama en cok çeşit fatih ve bakırköy de var canım
şirinevlerdede güzel mağzaalr oldunu duydum ama gitmedim

süpersin canım yaaaa büsürü yer yazmışsın hihoyyyt ben her türlü giyiniyorum, bakırköye bir iki kez gitmiştim,uzun süredir hiç gidip bakmadım neler var. ama alış-veriş merkezlerinden açıkçası uzak duruyorum çok kazık oluyo fiyatlar çünküm :utangac: bakırköy güzel bir seçenek oldu, çok teşekkürler paylaşımın için Şeniz

ben eskiden zara mango gbi yerlerden alırdm ama şimdi herkesn üstünde görüorm aynı şeleri sevmıyorum:) o yüzden burda bilkentte bir mağaza var çok değişik şeyler satıyor ordan alıyorum indrm de yapıyor saolsnn :D:D yda netten alıyorum çılgınalışveriş gbi sitelerden:)

çok fena internetten alışverişe takmış durumdayım... çok değişik ve ucuz seyler bulabiliorum....

Back
X