- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Alışmak kelimesinden artık nefret ediyorumEğer bir burun rahatsızlığından ileri geliyorsa tedavi olsun ya da zamanla duymamaya başlarsınız alışınca daha çok yeni
Sen 3 ay ben 3yıl dır alışamadımKızlar üç aylık evliyim eşimle birlikte uyumaya alışamadım adam horluyor ve ben her gün gece gidip başka odada yatıyorum bu durum beni çok üzüyor sabah kalkınca bakıyorum odaya gelip üstüme birsey örtüyor bazen diyor yine gitmişsin horladım mı diye soruyor ben içten içe alışamadım
Evet benimkininde nöbetleri var bir o zaman rahat ediyorumSen 3 ay ben 3yıl dır alışamadımbende her gece çıldırıyorum horluyor dişini gıcırdatıyor allahtan haftada 2-3 gün gece nöbeti oluyorda rahat rahat yatıyorum geceleri
magnezyum gibi basit bir eksiklik yuzunden olabilir dis gicirdatmasi.. diskler var disine takiyor gece. hem dislerine de zarar bu.Sen 3 ay ben 3yıl dır alışamadımbende her gece çıldırıyorum horluyor dişini gıcırdatıyor allahtan haftada 2-3 gün gece nöbeti oluyorda rahat rahat yatıyorum geceleri
Aman iyi o zamanEvet benimkininde nöbetleri var bir o zaman rahat ediyorum
Aaa öylemi araştırayım bi o zaman. Hem kendi diş sağlığı hemde benim ruh sağlığım bozuldu gıcırdatma yüzünden vallamagnezyum gibi basit bir eksiklik yuzunden olabilir dis gicirdatmasi..
Canım benim eşim de her gece olmasa da arada horluyordu. Hele üşüttüyse 10 gün durmaksızın horladığı oluyordu. Ben yataktan gitmemek için inatla onu uyandırdım hepKızlar üç aylık evliyim eşimle birlikte uyumaya alışamadım adam horluyor ve ben her gün gece gidip başka odada yatıyorum bu durum beni çok üzüyor sabah kalkınca bakıyorum odaya gelip üstüme birsey örtüyor bazen diyor yine gitmişsin horladım mı diye soruyor ben içten içe alışamadım
Bende öyleyim ruh hastası oldum iyiceBen odada saat olunca bile uyuyamıyorum. Çok sinir bozucu gerçekten böyle durumlar
Aynen canım bende öyle yapıyorum ama bir gün o kadar bıktım ki karnına bir yumruk attım en sonunda neye uğradığını şaşırdıCanım benim eşim de her gece olmasa da arada horluyordu. Hele üşüttüyse 10 gün durmaksızın horladığı oluyordu. Ben yataktan gitmemek için inatla onu uyandırdım hep“aşkım horluyorsun diğer yöne dön” “aşkım horlama” diye diye alıştık ikimiz de mesela artık sessizce “horlama aşkım” diyorum direkt pozisyon değiştiriyor. Üşüttüğü dönemlerde abartmıyorum 7-8 kez söylediğim oldu. Bence sen de benim yapmayı dene istersen
Başkasının evinde kalmak zorundaysam duvar saatinin pilini çıkartıyorumBende öyleyim ruh hastası oldum iyice
mesajimi guncellemistim siz cevap verirken.Aaa öylemi araştırayım bi o zaman. Hem kendi diş sağlığı hemde benim ruh sağlığım bozuldu gıcırdatma yüzünden valla
Yanımdakinin nefes sesi bile beni geriyor :)))Başkasının evinde kalmak zorundaysam duvar saatinin pilini çıkartıyorumbendede var bir psikopatlık
Yanındaki mışıl mışıl uyurken uykuya dalamamak çok gergin yapıyor insanı çünkü. Benim rahmetli babam tek kişilik orkestraydı. Taaa bizim odamıza gelirdi sesiYanımdakinin nefes sesi bile beni geriyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?