- 7 Haziran 2012
- 5.057
- 1.644
- 398
- 41
- Konu Sahibi damlacross
-
Ben arada yapıyorum vallaYa foooort gaz cıkarsaydı?
Ben arada yapıyorum vallao horluo dişini gıcırdatıyor ben gaz çıkartıyorum yatak odası savaş alanı gibi oluo geceleri bizim
Kulaklıkta sıkıntılıKulaklik takabilirsin dene.istersen
Bende mi tuhaflik var ama.esimin horlamasi bana manevi kuvvet veriyor...horlamayinca durtuyorum birdey.mi var diye
Hahahahahah:)) tam olarak bu evrelere ne zaman geçeriz bu evliliğin kaçıncı evresiKulaklıkta sıkıntılıben ya gece eve hırsız girerde duymazsam diye daha çok tedirgin olup uyuyamam mesela onla
Kulaklik takabilirsin dene.istersen
Bende mi tuhaflik var ama.esimin horlamasi bana manevi kuvvet veriyor...horlamayinca durtuyorum birdey.mi var diye
Hahahahahah:)) tam olarak bu evrelere ne zaman geçeriz bu evliliğin kaçıncı evresi
Hahahahah3yıllık evliyiz ama 4yılda aynı evde yaşadık ben 2.senede yapmıştım valla yeter artık daha fazla tutamıcam diye o gün bu gündür çok rahatız
Ben 3 ay sonra alıştım şimdi duymuyorum bile alışırsın merak etmeKızlar üç aylık evliyim eşimle birlikte uyumaya alışamadım adam horluyor ve ben her gün gece gidip başka odada yatıyorum bu durum beni çok üzüyor sabah kalkınca bakıyorum odaya gelip üstüme birsey örtüyor bazen diyor yine gitmişsin horladım mı diye soruyor ben içten içe alışamadım
Bunu nasıl başarıyorsunuzOo benim hava attığım konu gelmiş.
Babam dillere destan horlar. Bebeklikten beri bu ses uyku sesim olduğundan babam horluyosa uykum yoksa da gelir.
Şimdi sağolsun kocam da horlar.Hatta yatıya gidince kv yan odada uyuyamaz kendi oğlunun sesinden bazen. Ama ben mışıl mışıl.
Allah yardım etsin. Kulak tıkaçları deneyebilirsiniz.
Dediğim gibi bebeklikten alışkanlık.Bunu nasıl başarıyorsunuzKıskandım
Horladığı zaman yan yatmasını söyle canım sırt üstü yattığında daha çok horlar fazla kilo sigara içmek de horlamaya sebep olabilirAlışmak kelimesinden artık nefret ediyorum
Daha neler görecem bakalım bu sitede
Oğlunu aaaşıkım diye dudağından öpen kaynana konusundan sonra daha hiçbişeye şaşırmam dedikçe yine bişiler çıkıyor
Herkes horlayınca uyandırıyor sen horlama durunca...
Geceleri yeri göğü inleten horlamasıyla halkına manevi güç veren, düşmanlara korku salan yüce Han'ın, yiğidinle saadetin daim ola hatun kişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?