Kusura bakmayın , o zaman neden evlenden, neden çocuk yaptın sorularını soran üyeleri pek hoş karşılamıyordum ama ben size soracağım: Madem ailenizden ayrılamyacaktınız neden evlendiniz? Kendi yaşadığınız yerden biriyle evlenseydiniz. Bir yakınım sevdiği kişiyle evlenip 4 -5 yıl başka bir memlekette oturdu. Güzel de bir işi vardı. Ama sürekli ben ailemden ayrılamam, işimden memnun değilim, burayı sevmiyorum diye diye en sonunda öyle olaylar oldu ki işinden atıldı. Ailesinin yanına döndü ama bu sefer de başka sorunlar çıktı. Lütfen elinizdekilerin kıymetini bilin ve olanlarla mutlu olmaya çalışın, belki hakkınızda böylesi daha hayırlıdır. Ben 10 yıldan fazla yurtdışındayım. Ben de buralara hâlâ alışamadım, sevmiyorum. Üstelik sizin gibi istediğim zaman ailemin yanına gitme şansım da yok. Ama hiç bir zaman eşimi yalnız bırakmayı düşünmedim. Ben de eşim beni zorla getirdi , katlanmak zorunda deseydim hayatımız çekilmez olurdu. Sonuçta bir yuva kuruyorsunuz ve eşinizin de o yuvada hakları var.