- Emoji Skoru
- 101.417
- Puanlar
- 798
Aynı şey miymişKendisi de ailesinden ayrilmis. Bunu dedigimde bana bu cevabi veriyor..
Bir tek siz değilsiniz ki aileden uzak olan sizin esiniz en azından hergün evinde yanınızda bide bizim gibi hem aile den uzak hemde eslerimiz den uzak hiç bilmediğin bir şehirde tek başına yaşamak kadar zor değil dir. Artık kendi hayatiniz var aynı şehirde olsanızda aynı evde yasamayacaktiniz ki
Emin olun defalarca konustuk. Defalarca soyledim. Seni zorla getirmedim lafini dahi duydum.Aynı şey miymiş
Siz şehir değiştirdiniz, o aynı şehirde...
Siz yılda 3-5 kere kendi ailenizle görüşürken, o kendi ailesiyle yılda en az 52 kere görüşüyor...
Allah dil vermiş konuşun diye, söyleyin bunları...
"Böyle yapmaya devam edersen ailenden ve senden soğuyabilirim" diyin, biraz düşünsün...
Kusura bakmayın ama aynı zamanda ukela...Emin olun defalarca konustuk. Defalarca soyledim. Seni zorla getirmedim lafini dahi duydum.
Kusura bakmayın ama aynı zamanda ukela...
Benim için memleketini bırakıp gelmiş diye size minnettar olması gerekirdi
O eskidenmiş canım, herkes yapmıyor...Minnettarsa bile bunu bir kere bile dile getirmedi. Ona gore benim yaptigimi herkes yapiyor.
O eskidenmiş canım, herkes yapmıyor...
Alışmaya çalışın görüntülü konuşun belki özleyince kendinizi huzursuz etmeyin biraz rahat olun eşinizle konuşun bira daha size vakit ayırsın onun ailesi yanında olunca sizin de aile ozleminiz yogunlasiyordur ama evliliğinize zarar veriyorsunuzEvet ama ben esimle cok kavga ediyorum. Sinir krizi boyutuna gelebiliyor. Hal boyle olunca kendimi cok yalniz hissediyorm. Ailem de burda olsaydi en azindan rahatlardim. Evlenmeden once bu denli sorunlar yasayacagimizi tahmin dahi etmezdim. Etseydim defalarca dusunurdum.