Alışamıyorum.

sevenimsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
12
3
1
30
Merhaba. Bir yıldır evliyim, iki aylık bebegim var. Ve ailemden cok uzakta yasiyorum. Aile baglarimiz cok kuvvetli, ailemden hic ayrilmamistim. Universiteyi dahi kendi sehrimde okumustum. Birgun evlenip baska sehre gideceksin deselerdi asla inanmazdim. Ama kader iste.. Bu yola girdigimden beri mesafenin bu kadar zor olacagini tahmin etmiyordum. Cok zormus.. Hele ki şu pandemi döneminde, her seyin zorlastigi şu dönemde.. Esimin ailesiyle ayni il farkli ilcede yasiyorum. Her hafta gidiyoruz. Cok şükür bir sikintim yok onlarla. Ama ailemin burada olmayisi beni cok yıpratiyor. Onlari da ayni imkanlar dahilinde gormek istiyorum. Kendimi bir sehirde yalniz guvensiz hissediyorum. Memleketime gidince ûlkesine ayak basmış Naim Süleymanoglu gibi oluyorum. Cocuktan sonra da degismedi bu. Alisir miyim, benim durumumda olan var mi? Alismak icin neler yapilabilir?

Seni güvensiz hissetirecek biriyle mi evlendin yoksa bunu sen mi yaratıyorsun bilemedim. Göz göre göre evlendin sonuçta facetime falan yapın sürekli olmadı annen bir haftalığına size gelsin kalsın hastet giderirsiniz

Size ailenizi atın diyemem ama bilmem farkımda mısınız artık sizin de Kendinize ait bir aileniz var?
Bu olgunlukta değilseniz neden kabul ettiniz her şeyi en başta?

Bu duyguları bu kadar derinden yaşıyorsanız kolay kolay alışamazsınız...

Eşim benim memleketimde yaşıyor, o da sizin gibi tarifliyor memleket ve akraba sevdasını...

15 yıldır ayda 1-2 defa gitmesine rağmen alışamadı maalesef

Ben de ailemden farkli sehirdeyim hatta bir ara farkli ülkelerdeydik. :))
Ve Ocak ayından beri ailemi gormuyorum.
Ama sorun etmedim telefonda gorusuyoruz hep, aileme yakin olmayi elbet isterdim annemle vakit geciren, konuşmayi seven arasi iyi bir anne kiziz ama yapacak birşey yok.

Kaynanamla oldukça yakin mesafedeyiz ama her hafta her hafta gitmiyoruz. Kendi ailemi bu denli goremiyorken her hafta kaynana yanina gitmek bana koyardi heralde, gitmem ben. Eşim de pek gitmiyor zaten ayda 1 gidiyoruz ona da en fazla.
Kendi aileni gormeyip hep eş ailesiyle olunca insanin yalniz hissetmesi normal.

Bende bir yıldır evliyim şehir dışı deyil yurt dışında yasiyorum.Bende aileme çok duskunumdur cokta ozluyorum ama kocam sağolsun bu konuda hep yanimda olduğu için bana iyi hissettiriyor ve çocuğum bile yok daha.Demem o ki eşin birazdaha yanında olsa iyi olacak bence. Tabi bilmiyorum aranızdaki ilişkiyi sadce fikir

Eşim bir hafta gitmezsek çıldırıyor maalesef.

Eşim surekli ailesi odakli. Baslarda gidelim bizi gorsunler gelinleriyle vakit gecirsinler modundaydi. Simdi bu toruna ďöndü

Ailesini bir hafta gormeyince cildiracak adam için şehir değistirmek pişmanliğin en buyugu olurdu herlade benim icin. Kolay gelsin umarim alisirsin.
Evlenmeden once boyle degildi. Hatta bu evden kurtulmak istiyorum diyordu surekli. Simdi ise cok farkli.

Ozaman bu şekilde yalnızlık çekip aileni özlemen okadar normalki.Keske ailen biraz yanina gelebilse
Annem bazen geliyor. Ama burda yasamayinca yeterli olmuyor artik. Esimin ailesi surekli hayatimizin icinde. Ne olsa esimden yardim istiyorlar ve her seyimizi ogrenmeye calisiyorlar. Esim buna dur diyemiyor. Ben demeye calistigim zaman esimjn gozunde saygisiz oluyorum. Alisamiyor olusumun en buyuk sebebi esim. Ama bunun farkiinda degil

bence hazır olmadan bi de aileci bi adamla evlenmiş ve ÇOK erken çocuk yapmışsın

Senin problemin memleketine uzak olmak değil, eşin ve ailesi maalesef...

Eşinin ailesiyle bu kadar vıcık vıcık olmasaydınız rahatlıkla alışırdın

Bunun farkindayim ama kötülüklerini görmedigim icin cok dillendiremiyorum. Bir seyler soyleyecek olsam esim aşırı tepkiler veriyor. Bu hafta gitmeyelim desem kiyamet kopuyor.

Ahh bu erkekleri anlayamıyor insan vallaha ya.Sende onun ailesinin asıl önce seni düşünmeli.Sen onun için ailenden uzak yerlerde yasamayi kabul etmissin tek sin sana orda daha çok kol kanat germeli seni nasıl ikinci plana atar.Bunu nasil bilmez.Gercekten çok düşüncesiz eşiniz var kusura bakmayın böyle konuşuyorum size çok üzüldüğüm ve bu duruma çok kızdigim icin

Dün memleketimden geldik. Bir ay kalmistik. Yeni döndügüm icin bir duygu yogunlugu yasiyorum. Tum gun evi toparladim. Esim aksam annemlere gidelim kalalim yarin doneriz dedi. Rahat edemedigimi soyledim. Kaynim, kayinbabamla mecbur degilken ayni evde kalmak istemiyorum. Rahat edemiyorum. Suan benimle konusmuyor. Bebegi sevmelerini istiyormus . Ki zaten yarin gidip gelicektik

F

Kendisi de ailesinden ayrilmis. Bunu dedigimde bana bu cevabi veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…