Alışamıyorum.

Kendisi de ailesinden ayrilmis. Bunu dedigimde bana bu cevabi veriyor..
Aynı şey miymiş :110:

Siz şehir değiştirdiniz, o aynı şehirde...

Siz yılda 3-5 kere kendi ailenizle görüşürken, o kendi ailesiyle yılda en az 52 kere görüşüyor...

Allah dil vermiş konuşun diye, söyleyin bunları...

"Böyle yapmaya devam edersen ailenden ve senden soğuyabilirim" diyin, biraz düşünsün...

Bu arada yarın zaten gidilecekken bugün gitmedin diye küsen adam bırakın küssün

Bir tek siz değilsiniz ki aileden uzak olan sizin esiniz en azından hergün evinde yanınızda bide bizim gibi hem aile den uzak hemde eslerimiz den uzak hiç bilmediğin bir şehirde tek başına yaşamak kadar zor değil dir. Artık kendi hayatiniz var aynı şehirde olsanızda aynı evde yasamayacaktiniz ki

Evet ama ben esimle cok kavga ediyorum. Sinir krizi boyutuna gelebiliyor. Hal boyle olunca kendimi cok yalniz hissediyorm. Ailem de burda olsaydi en azindan rahatlardim. Evlenmeden once bu denli sorunlar yasayacagimizi tahmin dahi etmezdim. Etseydim defalarca dusunurdum.

Aynı şey miymiş :110:

Siz şehir değiştirdiniz, o aynı şehirde...

Siz yılda 3-5 kere kendi ailenizle görüşürken, o kendi ailesiyle yılda en az 52 kere görüşüyor...

Allah dil vermiş konuşun diye, söyleyin bunları...

"Böyle yapmaya devam edersen ailenden ve senden soğuyabilirim" diyin, biraz düşünsün...
Emin olun defalarca konustuk. Defalarca soyledim. Seni zorla getirmedim lafini dahi duydum.

O eskidenmiş canım, herkes yapmıyor...

Eşim cok eski kafali. Egitimci oldugu halde boyle. Degisir mi bilmiyorum ama ben cok yoruluyorum. Kayinvalidemlerin yaninda bana cok iyi davraniyor surekli ilgileniyor. Eve geldigimizde de iyiyse iyi oluyor ama ailesi yuzunden tartisirsak ben saygisiz terbiyesiz oliyorum. Babasindan nefret ediyor ama ben babasinin bir hatasini dahi soylesem cildiriyor.

Evet ama ben esimle cok kavga ediyorum. Sinir krizi boyutuna gelebiliyor. Hal boyle olunca kendimi cok yalniz hissediyorm. Ailem de burda olsaydi en azindan rahatlardim. Evlenmeden once bu denli sorunlar yasayacagimizi tahmin dahi etmezdim. Etseydim defalarca dusunurdum.
Alışmaya çalışın görüntülü konuşun belki özleyince kendinizi huzursuz etmeyin biraz rahat olun eşinizle konuşun bira daha size vakit ayırsın onun ailesi yanında olunca sizin de aile ozleminiz yogunlasiyordur ama evliliğinize zarar veriyorsunuz

İlk basta ailesi ile aram iyi dediniz
Sadece ailemi özlüyorum dediniz
Suan is bambaska boyutta
Sizin sorununuz esinizin ailesi yüzünden bunalimda olmaniz
Esinizin sürekli sizi oraya mahkum etmesi
Yani aileniz yakinda olsa da bu değişmeyecek
Sorun es ve esinizin ailesi

Back
X