Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her okulun idaresiyle öğretmeniyle öğrencisiyle kendine has havası oluyor. ve bir süre sonra farkında olmadan yeni okuluna ayak uyduruyorsun. şu an 4.okulumda çalışıyorum yeni atandım bu okula. her yeni okula başladığımda "eyvah alışamayacağım" korkusu oluyor, "eski okulumu arkadaşlarımı çok ararım" duygusu oluyor ilk başta. ama hepsine de gayet güzel alışıyorum. yeni okuluma da alıştım, çok şükür iyi gidiyor. sizin de alışacağınızı düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar, bu yıl yeni bir okula atandım ama ortama alışamıyorum. Gruplaşmışlar ben de aralarına görmek istiyorum ama olmuyor hepsi yaşça büyük. Anaokulundayım ve yeni geldim bana yardım edeceklerine (ki ben daha önce yeni gelenlere hep ettim ederim de)ama hep bi zorlamayla yardım ediyorlar çok zoruma gidiyor
Daha dur dün bir bugun iki :) acele etme zamanla oturur hersey digerleride birbirleriye 2 gunde kaynasmamistir. Sonucta disardan aralarina gelen birisin hem onlara hemde kendine zaman ver.