Alışamıyorum :(

Ben de birkac sene once calistigim okula ilk geldigimde ayni seyi yasadim ilk zamanlar. 18 kadınla birlikte calisiyorum ve beni kabullenmeleri nereden baksaniz 1 yılı aldı. Herkesle iyi olamazsiniz mizaciniza daha yakin gelen biri elbet vardır onunla muhabbet etmeyi deneyin gerisi kendiliginden gelir zaten.
Branşın ne canım

Arkadaşlar, bu yıl yeni bir okula atandım ama ortama alışamıyorum. Gruplaşmışlar ben de aralarına görmek istiyorum ama olmuyor hepsi yaşça büyük. Anaokulundayım ve yeni geldim bana yardım edeceklerine (ki ben daha önce yeni gelenlere hep ettim ederim de)ama hep bi zorlamayla yardım ediyorlar çok zoruma gidiyor :KK43:
Maalesef meslek gruplarının içinde birbirine destek konusunda ögretmenler kadar gruplasan kesim gormedim. Benim ilk atandigim okul tam bir fiyaskoydu. Yas ortalaması da büyük değildi. İnsan halinden anlamayan , resmen birbirinin kuyusunu kazan bir sürü insan vardi. Gerçekten bir buçuk yılımı zehir ettiler. Şimdiki okulum da tam tersi okula gitmek için, arkadaslarla birlikte vakit gecirmek için can atıyorum. Gerçi burdan da tayin istemem gerekecek ama hayırlısı seni cok iyi anliyorum.

Maalesef meslek gruplarının içinde birbirine destek konusunda ögretmenler kadar gruplasan kesim gormedim. Benim ilk atandigim okul tam bir fiyaskoydu. Yas ortalaması da büyük değildi. İnsan halinden anlamayan , resmen birbirinin kuyusunu kazan bir sürü insan vardi. Gerçekten bir buçuk yılımı zehir ettiler. Şimdiki okulum da tam tersi okula gitmek için, arkadaslarla birlikte vakit gecirmek için can atıyorum. Gerçi burdan da tayin istemem gerekecek ama hayırlısı seni cok iyi anliyorum.
Çok saolun hocam hayırlısı olur İnşallah ama ortam destek çok önemli daha önceki okulum mükemmeldi benden sonra gelenlere vs hep yardım ettim öncekilerde bana keşke öyle olsaydı yine

Yillarca birlikte çalışan insanlarla calismaya baslamak her zaman zordur. Ilk zamanlar politik ve pozitif olmani tavsiye ederim. Zamanla taniyorsun hepsini ona gore ayarlarsin kendini cunku kimin ne oldugu gercekten hiiic anlaşılmıyor.
Kesinlikle haklısınız

alakası şöyle var, mesleğe atıyorum 23 yaşında başlamış biriyle 33 yaşındaki birinin hayat tecrübesi bir mi?[/QU
Ben çok tecrübeliyim ve tecrübemi paylaşıyorum istersen 50 yaşında ol o tecrübeni başkalarıyla payşaşmadıktan yardımlaşmadıktan sonra ne anladım ben, bence bu tecrübeden çok hoşgörü anlayış yardımlaşma gerektirir

Çok saolun hocam hayırlısı olur İnşallah ama ortam destek çok önemli daha önceki okulum mükemmeldi benden sonra gelenlere vs hep yardım ettim öncekilerde bana keşke öyle olsaydı yine
Maalesef bazı okullar böyle oluyor. Siz herkese eşit yaklaşın hocam. Insallah zamanla adapte olursunuz.

ben olaya başka bir yerden bakıyorum biraz, atanmışsınız yerinizde olmayı dileyen bir sürü öğretmen adayı var. siz kendinize yetebilirsiniz, başkalarına ihtiyacınız yok. çocuklarınıza sarılın, ilgi ve sevgi ihtiyacınızı onlar fazlasıyla karşılayacaktır. yardım isterken de siz kibar, sevecen bir tavırla isteyin yine bir zahmet yardım edecektir onlar da.

Canım şöyle düşün tanımadığın bi çevre yeni bir ev bunlarla başa çıkmaya çalışırken en azından okulda yürüyen sisteme adapte olmam için buna ihtiyaç duyuyorum. Öğrencilerim de 3 yaş Ve onları alıştırmaya çalışıyorum

Aileniz, yakınlarınız bulunduğunuz şehirde değil mi?

Nerdeyse ben de anaokuluna baslayacaktim Allahtan tayinim anasinifina çıktı. Orası da ayrı bir dert . Boşversene özel hayatında ve cocuklarla mutlu olmaya bak

Aileniz, yakınlarınız bulunduğunuz şehirde değil mi?

Nerdeyse ben de anaokuluna baslayacaktim Allahtan tayinim anasinifina çıktı. Orası da ayrı bir dert . Boşversene özel hayatında ve cocuklarla mutlu olmaya bak
Evet canım yanımdalar aynen ilkokul daha farklı oluyor hayırlısı bakalım

niye atarlandın anlamadım. sanki kötü bişey demişim gibi. neyse tecrübeliymişsin, herşey gönlünce olsun.

ben olaya başka bir yerden bakıyorum biraz, atanmışsınız yerinizde olmayı dileyen bir sürü öğretmen adayı var. siz kendinize yetebilirsiniz, başkalarına ihtiyacınız yok. çocuklarınıza sarılın, ilgi ve sevgi ihtiyacınızı onlar fazlasıyla karşılayacaktır. yardım isterken de siz kibar, sevecen bir tavırla isteyin yine bir zahmet yardım edecektir onlar da.
Aynen öyle yapıyorum inan ki

Back
X