alışmak sevmekten daha zor geliyor

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
tıpkı şarkıda dediği gibi.. 3 yıl sürdü ve bitti neden mi bitti şiddet hakaret öfke krizleri hastalık derecesinde kıskançlık... dünyayı erkekler yarattı sandığı için bitti..
peşimi bırakmadı bi süre ama kurtuldum ondan nefret etmiştim artık gerçekten huzur buldum kimse kıyafetime karışmıyo arkadaşlarıma karışmıyo ki görseniz sümsüğün tekiyim öyle cadde kızı bi tarzım yok çevrem azdır. ama o bana hep or... olacağımı derdi sinirlenince.. piskolojim bozulmuş artık ayrılınca anladım.. çünkü ne yapsam ben kaşar gibi oluyormuşum.. iğreniyormuş... bi türlü kendimi beğendiremiyodum..

şimdi kimseyi istemiyorum çünkü ayrılırken öyle piskolojik baskı yaptıki bende bertaraf olacakmışım pişman olacakmışım gibi hissediyorum tıpkı dediği gibi ::/:/ paranoyak oldum acaba o mu haklıydı ben mi onu çok siirlendiriyodum bana kimse tahammül edemez mi : 26 yaşındayım evlilikten soğudum

ben konu başı "kıskançlıkla" başlayınca krize giriyorum. yani konuya karşı çok ön yargılı oluyorum.insan neden kıskanır ki;
Dünya’daki tek kadın/erkek onun sevgilisi mi?

Millet aç gözlerle o insana mı bakıyor?

Ya da tek gördüğü her yerde kapacaklar mı, Allah muhafaza belki kaçırırlar, yer yüzünde tek cins ya..

Velhasıl kelam kıskanan insan kendine güvenmeyen hatta kişiliği oturmamış insandır.

Karakterli, hayattan ne istediğini bilen insan kıskanmanın dozunu ayarlar.

Kıssadan hisse sen çıkar ne dediğimi artık.

kıskanmak var kıskanmak var

malesef kıskanmanın adı olmuş şiddet (her türlü)

geçeçek ruhun yara almış

hatta belki çok özleyeceksin onu

inadına inadına iyi günlerinde gelecek aklına

ama geçeçek unutma

geçmeyen acı yok

Bence bu durumdan bir ders çıkarın ve artık hiç bir erkeği takmayın..
Kıskançlıkmış oymuş buymuş..
Bir daha ki ilişkinizde karşı tarafa altını çizerek ; Ben kendimi biliyorum nasıl giyinmem , ne yapmam gerektiğini fazlasıyla biliyorum diyin ve belirtin bunu..

Geçmiş olsun.. Karşına adam gibi biri çıktığında bu günlerin aklına bile gelmeyecek.
Zamanla neler atlatılmıyor ki.. Sadece kendini düşün şimdi canım.

En doğrusu olmuş arkadaşım, dünyanın erkekler tarafından kurulduğunu düşünen bir zihniyetle bir ömrü geçirmeye evet demen fazla cesaret ister. Sen önce kendi değerini bilmelisin,bilmelisin ki birlikte olduğun insan da sana değer versin. Yok öyle ben sevilmeyi haketmiyor muyum diye düşünmek. Her insan sevmeyi sevilmeyi hak eder. Gelmiş başına bir talihsizlik bundan sonra çok daha güçlü bir şekilde devam et yoluna. Emin ol daha iyileri çıkar karşına.

çok büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış 3 sene ile kurtulmuşsunuz ya evlenseydiniz bu piskopatla?

bence başka biri arayışında olmayın, inadına giyinin, süslenin, gezin, tozun, yalnız da çok güzel yaşanabilir hayat arkadaşlarla, dostlarla, sevenlerle...

evlilik konusuna gelince bende evliliğe soğuk bakıyorum artık maalesef

Zaten soğumuşsun , alışkanlık geçer .
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…