Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluluklarHerkese mrblar ben yeni evlendim baska bir sehire geldim isim de degisti hayatim da su an alismak da zorluk cekiyorum cok sklyrm alisamiyorum napsam bilemedim
Soyluyorum ona ama kisaca kestirip atio alisirsin sabret dio acikcasi cok da gucum kalmadi zor adapte olan bi insanim konusacak kimsem yok yalnizim damutluluklaryeni yer yeni ortam yeni arkadaşliklar
evet zor veee bir alışma evresi var ne kadar güçlüsünüz? bunu kendinize ve eşinize gösterin derim.Böyle olumsuz düşünerek 1- 0 yenik başlamayin evlilik hayatina
![]()
ama zaman zaman eşinize çitlatin tabi sizin için ne kadar zor olduğunu.
alışmaya şehiri gezmekle tozmakla başlayın derim. yeni evlisiniz.Soyluyorum ona ama kisaca kestirip atio alisirsin sabret dio acikcasi cok da gucum kalmadi zor adapte olan bi insanim konusacak kimsem yok yalnizim da((
Soyluyorum ona ama kisaca kestirip atio alisirsin sabret dio acikcasi cok da gucum kalmadi zor adapte olan bi insanim konusacak kimsem yok yalnizim da((
Yani acikcasi cok halim olmuo benim de onun da gezip tozmaya bazen skntdan erkenden uyudugum bile oluo napacam hic bilmiyorumalışmaya şehiri gezmekle tozmakla başlayın derim. yeni evlisiniz.giyinin süslenin püslenin kendinizi iyi hissedin sonraa eşinizle kol kola el ele verip başlayin şehirin güzel yerlerini gezilecek yerlerini dolaşmaya.vaktinizin kalmadiği zamanlarda evinizin çevresinde yürüyüş yapin bu bile iyi gelecektir.işten eve evden işe olmasin
Benim oyle gidebilme gibi bi imkanm yok isten oturu zor oluo onu da gectim burasi aileme de yakin die gelmistim simdi gidersem yine hasret olacam onlari hos onlari da her gun gormuorum ama mesafe daha yakin en azindan her sabah skntyla uyaniyorum gidesim gelmiyo derdimi anlatacak kimsem yok hos anlatsam da motive edecek kimse yok ondan byraya yazmk istedimMutluluklar dilerim canım, bende senin gibi başka bir şehre taşınmıştım 1,5 yıl kalabildim ve en son eşime ben bu şehirde yaşamak istemiyorum hiç mutlu değilim burda dedimsonra ikimizinde ilk tanıştığımızdan beri çok istediğimiz bir şehir vardı oraya taşındık
. Diyeceğim bir süre bakarsın eğer şehir değiştirme imkanınız varsa (maddi olarak bahsetmiyorum o nasıl olsa oluyor) ikinizinde istediği başka bir şehre taşınırsınız.
Benim oyle gidebilme gibi bi imkanm yok isten oturu zor oluo onu da gectim burasi aileme de yakin die gelmistim simdi gidersem yine hasret olacam onlari hos onlari da her gun gormuorum ama mesafe daha yakin en azindan her sabah skntyla uyaniyorum gidesim gelmiyo derdimi anlatacak kimsem yok hos anlatsam da motive edecek kimse yok ondan byraya yazmk istedim
Tabi dogru soyluyorsunuz sukretmek lazim ama ne bieyjm ya bu gidislr ben de tanimadigim yolda gorduklerimle diyalog kurmya baslayacam ben bu kadar rahatsizken esim nasil rahat olabilio bilmiorum alisirsin dio o kadar ben kafama takiorum napacam ne edecem die o relax :) onun gibi olmak isterdim valla boyle cok sklyrmCanım ailene yakın olmak istemen normaldir, onları özlemen de öyle. sende artık aile oluyorsun ve seni rahatlatacak motive edecek kişi aslında en yakınında olan, eşin yani 3,5 yıllık evliyim annem evime 1 kez gelebildi bende 3 kez gidebildim. kv mede annemede 6 saat uzaklıkta oturuyorum bak sen çok şanslısın, bende yurt dışında oturanları oturanları getiriyorum aklıma rahatlamak için 1-2 yılda anca gelebiliyorlar üstelik dil sıkıntısı filan da var, amaaann daha kötüsüde olabilirdi deyip kendimi rahatlatıyorum. bir süre sonra 1 tane de arkadaş edindinmi gerisi gelir zaten. Kimsesizlikten markette çalışan kasiyer kızla konuşmaya çalışırdımyoksa konuşmayı unutacaktım
![]()
Tabi dogru soyluyorsunuz sukretmek lazim ama ne bieyjm ya bu gidislr ben de tanimadigim yolda gorduklerimle diyalog kurmya baslayacam ben bu kadar rahatsizken esim nasil rahat olabilio bilmiorum alisirsin dio o kadar ben kafama takiorum napacam ne edecem die o relax :) onun gibi olmak isterdim valla boyle cok sklyrm
yalnızlığın tadını çıkar, kendini dinle..Herkese mrblar ben yeni evlendim baska bir sehire geldim isim de degisti hayatim da su an alismak da zorluk cekiyorum cok sklyrm alisamiyorum napsam bilemedim
Dediginiz gibi bi deneyeyimEşinin rahat olmasının sebebi bence, ya tam olarak ne kadar bunaldığını bilmiyor yada empati kuramıyor. Bunaldığını anlat akşamları evde otururken tv yi kapat deki sohbet edelim tv izlemeyelim yoksa ben konuşmayı unutacam![]()
ay insallah gecici bi durumdur bu yoksa catlayacamKonu başlığını okuyunca alışmak sevmekten daha zor geliyor diye başladım mırıldanmaya :))
Canım alısırsın dert etme yeni evlisin evliliğin oturur zamanla vs hersey zamanla yani. Bende evlendim ve cooookk uzaklara geldim insanların dilini bile bilmiyorum düşünama cokta mutluyum geziyorum evimle ilgileniyorum kendime zaman ayırıyorum bakımlar yapıyorum kitap okuyorum :) yapılacak cok sey var yıpratma kendini
Yok malesfeKomsulariniz yokmu izin günleriniz de gorusebileceginiz
ay insallah gecici bi durumdur bu yoksa catlayacam
Nasil bir yerde yasiyosunuzki oyle anlamadm ?Yok malesfe