- 28 Mayıs 2021
- 1.702
- 736
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Hayır tabi ki, bunu yapmayınacaba kredi çekip altın alıp onu mu ödesem
Evet instagram da olumsuz etkiliyor sürekli yeni bir şeyler çıkıyor ve insan özeniyorben bu durumla empati yapamam ama başka bir şey demeye geldim. fazla aldığınız şeyleri dolap veya gardrops'tan satışa çıkarın, birbiriyle uyumlu ve dönüşümlü kombin yapacağınız kapsül dolap oluşturun. instagram'ı aktif kullanıyorsanız uygulamaya giriş yapmayı bırakın veya hesabı silin. etkisini göreceksiniz garanti ediyorum.
Evet keşke bende de biraz o his olsa. Alayım zaten öderim durumu var ben de. 4 yıldır alıyorum ama doymuyorumBende de durum tam tersi bende çok yokluk gördüm üniversiteyi sadece bir tane pantolonla okudum o da artık son günlerde yırtıldı yani öyle bir yokluk ama ben harcayamıyorum elim gitmiyor alacağım her şey israf gibi geliyor kenarda paramın olması bana kıyafet almaktan daha iyi geliyor kendimi güvende hissediyorum ha öyle aman aman bir param yok ama olsun bir şey olursa param var hissi bana iyi geliyor ama yaşta geçiyor bu zamanlar geri gelmiyor al diyorum benim ki de kötü ortayı bulmak lazım
Ağzımda durmaz pek sürekli bir şey içme var mesela kahve çay çerez, yani yemek gibi değil de boş durmasın misali.İçinizdeki boşluk kısmına katılıyorum
Çok yemek de böyle, çok alışveriş de
Yani ya da kafama koyduğum bir şey varsa illa alıyorum , kendime ne kadar gereksiz desem de alıyorum malesef.Bende de var bu.
Mesela alacağım şeyı bırı hedıye etse hoşuma gıtmez.
Gıder kendım alır gelırım.
İlla harcanacak o para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?