alışveriş derdii

Trt belgesel alışveriş kolikleri iZle
Gün ve saatini bilmiyorum sitesinden bak

Bende de var alisveris aliskanligi.birsey alinca huzur duyuyorum.cok garip ama kendim birsey almayacaksam bile biri birsey alinca bile mutlu oluyorum.sadece giysi degil ev esyasi hersey.ama bazen aldiklarimi bosuna aldigimi gorup uzuluyorum.internetten de baya alisveris yapiyorum.saka maka benimki baya sorun haline geldi

Fazla alışverişinize birşey diyemiycem amabir snda farklı renk aynı kıyafetten almanız ne yazıkki takıntı. Psikologla görüşmenizde fayda var

"Alışverişkolikler"in bi bölümünde kadın bisiklet pompasını gösterip güldü:"İşin tuhafı bırakın bisikletimin olmasını,bisiklet kullanmayı bile bilmiyorum,indirimde diye almıştım ."demişti,alışverişkolik olmak böyle bir şey demek ki...Hayatınızda bi eksiklik vardır mutlaka,kimi yemek yiyerek kapatır o eksiği kimi alışverişle...

Yooo alıyorum sadece bi tane pantolon aloyosam en eskisini ya da sevmeyip en az giydigimi birisine veriyorum ya da atiyorum

olabılır ama ben mutlu oluyorum dedıgınız gıbı ama cok sukur hıc ıhtıyacım olmayan bır pompa (ürün ) almadım bu ıyı bısey mesela

Bende çok alırım ama evlendikten sonra kendim çalışmadığım için artık eskisi kadar alamıyorum gerçi annem sağolsun yanına gidince yine kendimden geçiyorum ama nereye kadar. Ben bir de aldıklarımı giymeye kıyamayan biriyim.

Hangi kadin sevmez alisverisi hayatin tadini cikar istedigini al aman bidaha mi dunyaya gelicez canim

bende kıyamammmm

Fazla ise burada ikinci el olarak satabilirsiniz.
İhtiyacınız sahibine verebilirsiniz

Bende böyleydim
Sonra iş çığırından çıktı ve bu duruma bir dur demeye karar verdim
Öncelikle artık yaklaşık üç ayda bir dolabımı boşaltıyorum o üç ay boyunca giyemediğim ne varsa ayırıp ihtiyacı olan birine veriyorum
Alışverişe çıkmadan önce dolabıma bakıyorum kombın yapmak için ne eksiğim var almadan önce düşünüyorum buna gerçekten ihtiyacım varmı diye
Son bir yılda dolabımı oldukça küçülttüm artık çookk aşık olmadığım sürece ihtiyacım olmayan birşey almıyorum

Bakım ürünlerimi tek seferde ayırmıştım atıyorum on tanr nemlendirici var o an hangisini kullanıyorsam onu birde yedek gerisini dağıttım
Şimdide ürün bitmeden almıyorum

Artık tek sorunum saç bakım ürünleri
Şampuam saç kremi maskesi va onlara dayanamıyorum oldukça fazlalar evde bunuda çözersem daha çok rahatlayacağım
philosophy nindi sanırım bu konuyla ilgili bir topiği vardı orayıda okumanı tavsiye ederim

Kesinlikle doğru bir tespit.
Ben de alışverişi severim ama avm gezmeyi sevmeyen biri olduğum için çok zorda kalmadıkça gitmiyorum.üşeniyorum o kabinlere girmeye
Deneyimlere para harcamak çok daha eğlenceli.
Özellikle civar illere seyahat,farklı yemek kültürlerini tanımak,extrem sporlar(şimdi yapamıyorum ama olsun)

hmm ben ayıramıyorum zaten senede bır kere maksımum ıkı uc kez gıydıgım ıcın atmakta musriflik olur
ay bılemedım kı atmak degıl gıymeye bıle kıyamıyorum bebeklerım hepsı ama az ugramak lazım sanırım avm ye mesela bugun gıdemedım nasıl rahatsızım bu durumdan anlatamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…