ama sorun sureklı sımarık cocuk gıbı bır cok seyı almak ıstemem
dursun zamanı gelınce kullanırım dıye hatta unutmam :)
ay acuk oyle derler evet ınkar etmıyorum daAnahtar kelime 'Şımarık'
ayyyy hemen bakayımmmm :) evı cop eve cevırıyordu dmı onlar abovvvvTrt belgesel alışveriş kolikleri iZle
Gün ve saatini bilmiyorum sitesinden bak
Yok onlar temizlik hastalarıayyyy hemen bakayımmmm :) evı cop eve cevırıyordu dmı onlar abovvvv
Yooo alıyorum sadece bi tane pantolon aloyosam en eskisini ya da sevmeyip en az giydigimi birisine veriyorum ya da atiyorumne kadar guzel ama nasıl almıyorsunuz yanbı begenıp almama kendını frenleme nasıl basarıyorsunuz valla o da bu da su da olsun .. bunu bununla sunu sununla gıyerım , bu dursun bır gun lazım olur
suan odamda bana yer yok o kadar net
olabılır ama ben mutlu oluyorum dedıgınız gıbı ama cok sukur hıc ıhtıyacım olmayan bır pompa (ürün ) almadım bu ıyı bısey mesela"Alışverişkolikler"in bi bölümünde kadın bisiklet pompasını gösterip güldü:"İşin tuhafı bırakın bisikletimin olmasını,bisiklet kullanmayı bile bilmiyorum,indirimde diye almıştım ."demişti,alışverişkolik olmak böyle bir şey demek ki...Hayatınızda bi eksiklik vardır mutlaka,kimi yemek yiyerek kapatır o eksiği kimi alışverişle...
ne zamanlar oynuyo .. bakayım evetYok onlar temizlik hastaları
Bu yeni basladı bugun vardı izle kendini goreceksin
mrb hanımlar
benim sorunum ben tam bir alışveriş çılgınıyımm
indirimler , çeşitlerr , taksitler ... aralarında kayboluyorum
biri makyaj malzemesı stoklama mı dedi ?dibine kadar stokladım kucuk bir seyyar gibiyim .. 40 kadar ojem varmışş
mesela enn son dün alışveriş yaptım iki badi bir etek bugun üç tane yine üstüme aldım bir de ayakkabı tabii daha bu hafta bir altı yedi adet iş için kombin aldımmm
bu arada bir kıyafetın magaza açacak kadar rengını almayı da pek seviyorum.. evet, bu tam bi dert ama karşı koyamıyorum kendımee
bu aldıklarımı da yanlış anlamalara karşı yazdım amacım zengınım havamı da atarım değil alısverıs sıklıgımı gorun dıye ..
siz kendinize nasıl söz geçiriyorsunuz istemesemd çarşıdan gidiyorummm evee
Hangi kadin sevmez alisverisi hayatin tadini cikar istedigini al aman bidaha mi dunyaya gelicez canimmrb hanımlar
benim sorunum ben tam bir alışveriş çılgınıyımm
indirimler , çeşitlerr , taksitler ... aralarında kayboluyorum
biri makyaj malzemesı stoklama mı dedi ?dibine kadar stokladım kucuk bir seyyar gibiyim .. 40 kadar ojem varmışş
mesela enn son dün alışveriş yaptım iki badi bir etek bugun üç tane yine üstüme aldım bir de ayakkabı tabii daha bu hafta bir altı yedi adet iş için kombin aldımmm
bu arada bir kıyafetın magaza açacak kadar rengını almayı da pek seviyorum.. evet, bu tam bi dert ama karşı koyamıyorum kendımee
bu aldıklarımı da yanlış anlamalara karşı yazdım amacım zengınım havamı da atarım değil alısverıs sıklıgımı gorun dıye ..
siz kendinize nasıl söz geçiriyorsunuz istemesemd çarşıdan gidiyorummm evee
bende kıyamammmmBende çok alırım ama evlendikten sonra kendim çalışmadığım için artık eskisi kadar alamıyorum gerçi annem sağolsun yanına gidince yine kendimden geçiyorum ama nereye kadar. Ben bir de aldıklarımı giymeye kıyamayan biriyim.
Yapılan bi araştırmaya göre bi eşyaya sahip olmak insanı kısa vadede mutlu ederken bi deneyim yaşamak insanı uzun vadede daha çok mutlu edermiş. Örneğin bi ayakkabı alıyorsunuz 150 lira diyelim.. O paraya konsere gitseniz eğlenseniz bi şeyler içseniz uzun vadede sizi çok daha mutlu edecek bu aktiviteniz. Ayakkabıyı alıyorsunuz üç dört kere giydikten sonra hevesiniz geçiyor. Yerine yeni bi ayakkabı almak istiyorsunuz geçici mutluluklar yaratıyorsunuz kendinize bugün sonu yok. Haftada 1 gün mağaza gezme gününüz olsun o gün girip birkaç parça beğendiğiniz bir şey varsa alırsınız. Onun dışında mağazaya girmeyin. Yolunuzu değiştirin bu kadar basit.
paylasmak mı satmak mıFazla ise burada ikinci el olarak satabilirsiniz.
İhtiyacınız sahibine verebilirsiniz
hmm ben ayıramıyorum zaten senede bır kere maksımum ıkı uc kez gıydıgım ıcın atmakta musriflik olurBende böyleydim
Sonra iş çığırından çıktı ve bu duruma bir dur demeye karar verdim
Öncelikle artık yaklaşık üç ayda bir dolabımı boşaltıyorum o üç ay boyunca giyemediğim ne varsa ayırıp ihtiyacı olan birine veriyorum
Alışverişe çıkmadan önce dolabıma bakıyorum kombın yapmak için ne eksiğim var almadan önce düşünüyorum buna gerçekten ihtiyacım varmı diye
Son bir yılda dolabımı oldukça küçülttüm artık çookk aşık olmadığım sürece ihtiyacım olmayan birşey almıyorum
Bakım ürünlerimi tek seferde ayırmıştım atıyorum on tanr nemlendirici var o an hangisini kullanıyorsam onu birde yedek gerisini dağıttım
Şimdide ürün bitmeden almıyorum
Artık tek sorunum saç bakım ürünleri
Şampuam saç kremi maskesi va onlara dayanamıyorum oldukça fazlalar evde bunuda çözersem daha çok rahatlayacağım
philosophy nindi sanırım bu konuyla ilgili bir topiği vardı orayıda okumanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?