mrb hanımlar
benim sorunum ben tam bir alışveriş çılgınıyımm
indirimler , çeşitlerr , taksitler ... aralarında kayboluyorum
biri makyaj malzemesı stoklama mı dedi ?dibine kadar stokladım kucuk bir seyyar gibiyim .. 40 kadar ojem varmışş
mesela enn son dün alışveriş yaptım iki badi bir etek bugun üç tane yine üstüme aldım bir de ayakkabı tabii daha bu hafta bir altı yedi adet iş için kombin aldımmm
bu arada bir kıyafetın magaza açacak kadar rengını almayı da pek seviyorum.. evet, bu tam bi dert ama karşı koyamıyorum kendımee
bu aldıklarımı da yanlış anlamalara karşı yazdım amacım zengınım havamı da atarım değil alısverıs sıklıgımı gorun dıye ..
siz kendinize nasıl söz geçiriyorsunuz istemesemd çarşıdan gidiyorummm evee
ama giysi alıyorumm kiabuuuu alışverişkolik :) dışarı aç çıkma insan aç olunca daha cok şey almak istermiş
ben zaman yaratıyorumm işin tuhafımıcalisiyomusun? bu kadar alis veris yapacak zmnin olmasi ayri bir konu bence.
baska seylerle ilgilenmeye calis bence.
bende cok alis veris yaparim ve helede indirim emaili gelidyse hic duramam muhakka giderim, onuda soyliyim ama calismaktan cok zmnim kalmiyor. ustune birde coocuk olunca zmn olmuyor zaten alis verise.
baska hobiler edin bence, zmn kalmazsa yapmazsin.
ve her zmn eski kyafetlerini cikar uygun kombinler yap, zaten yeterince oldugunu gorup benzerlerini almazsin sanirim.
hı benım ıc sesım bırı alma almaa derken dıgerı uc gunluk dunya bu tatlı canımı bunun ıcın mı uzeyım deyıp hos kasalarda bulurum kendıme o kıyafetı torbaya koyduklarındakı mutlulukona da etkisi varmış işte... bu arada bende alma meraklısıyımdır. şu rengim var bu renk yok. şu kıyafetin altına bu ayakkabı güzel gider... sonra dedim ki napıyosun sen ! çık dışarı bak ayağında ayakkabısı olmayan üzerinde yırtık pantolonla gezen çocuklar amcalar kadınlar var... yapma israf ediyorsun dedim ve artık alırken cok düşünüyorum
o zman birşey diyemiyorum şekerimhı benım ıc sesım bırı alma almaa derken dıgerı uc gunluk dunya bu tatlı canımı bunun ıcın mı uzeyım deyıp hos kasalarda bulurum kendıme o kıyafetı torbaya koyduklarındakı mutlulukah ah sıkıntı ama yer bulamıyorum suan hepsı burusuyo ust uste ust uste
ben de oyl dıyorum sıkıntıya dusersem aç kalırım yıne kıyafetımden susumden eksık kalmam o derece gidişat iyi mi kotu mu bılmıyorum amaYa al gitsin paranda varsa nesi dert bunun
Kuşlarda mutluluktan uçmuyor zaten
ben zaman yaratıyorumm işin tuhafımıindirim ayı dıye sanırım sızın olcunuz nedır
kota koyayım da nasıl ıkna edıcem bu bendekı ınatcı benio zman birşey diyemiyorum şekerim
mantıklıÇalışıyorsanız zaten şık olmanız gerekir. Sadece lüzumsuz alışverişden kaçının yeter.
Kizz acta gelelimmben de oyl dıyorum sıkıntıya dusersem aç kalırım yıne kıyafetımden susumden eksık kalmam o derece gidişat iyi mi kotu mu bılmıyorum ama
uc gunluk dunya buna mı takılayım dıye dıye magaza acacam az kaldı
hmm bakmam lazımm :)Ekonomi topicine bir ugra istesende alisverislere para harcayasin gelmez
açayım açayım ama ben tok satıcıyım .. pek bi kıymetlidir malımEkonomi topicine bir ugra istesende alisverislere para harcayasin gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?