Alışveriş guruları buraya bir bakar mısınız lütfen:)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Kızlar bu da son günlerde benim derdim tam 1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü Zippo almak istiyorum .İnternet sitesinde gördüğüm zipponun Ankamall Tobacco'daki fiyatı 25o lira . Ve bu şu an benim şartlarımı fazlaca zorlar en fazla 15o düşündüm çünkü ufak bir kutlamayla birlikte 3oo lirayı gözden çıkardım .
Bildiğiniz orjinal zippo satan nereler var özellikle Çankaya ve Kızılay civarında ben antares ve ankamalle baktım istediğim model de yoktu .

Kızlar bu da son günlerde benim derdim tam 1 hafta sonra erkek arkadaşımın doğum günü Zippo almak istiyorum .İnternet sitesinde gördüğüm zipponun Ankamall Tobacco'daki fiyatı 25o lira . Ve bu şu an benim şartlarımı fazlaca zorlar en fazla 15o düşündüm çünkü ufak bir kutlamayla birlikte 3oo lirayı gözden çıkardım .
Bildiğiniz orjinal zippo satan nereler var özellikle Çankaya ve Kızılay civarında ben antares ve ankamalle baktım istediğim model de yoktu .

O fiyata mağazada bulabilmen cok zor. Ben de haftasonu ankamalledeki mağazada görmüştüm.

site ismi vermek doğru mu bilemiyorum ama alışverişsaati ne bak uygun fiyata orjinaller satılıyor ben eşime nişanlıyken buradan zippo almıştım orjinal oluyor ürünleri.

bana kalırsada bir çakmağa 250 300 verecegıne o fıyata daha guzel hedıyelerde alınabılır.hem cakmak riskli iş bir yerde unutabılır dalgınlıgına gelır üzülme sonra

250 lirayı bir çakmağa vermek yerine kullanıyorsa saat alabilirsin yada parfüm yada güzel bir gömlek sweat de alabilirsin.
farklı bişey olsun istersen digital fotoğraf çerçeveleri var fotoğraflarınızı atarsın müzikli slayt gösterisi yaparsın 150 liraya çok güzel birşey alabilirsin teknosada veya antaresde electroworld de bulabilirsin.

Back
X