bence kendine bir amaç edin mesela araba al kredi çekip o taksitiödeyecem diye alışveriş yapamazsın zaten hemde paran degerlenmiş olur
Ahh canııım dert ettiğin şeye bak , sen kazanmıyomusun bu parayı istediğin gibi harca , gez , toz..
Yarın öbürgün evlenince yapamazsın nede olsa..
Aman arkadaşım ne yaptın :)
neyse olan olmuş sana tavsiyem o kullandıkların bile satılabilir. arkadaşım yurtta satıyor 2. el kıyafetlerini. gereksiz olanları elinden çıkar...
bende bu yüzden bu ay sıfırı tükettim( antidepresan kullanıyodum bıraktım anca aklım başıma geldi..
aynı dertten bende muzdaribim
bütün maaşımı alışverişe yatırıyorum.Bi ayakkabı görüyorum mesela.O an ona çok ihtiyacım varmış gibi geliyor.Alıyorum eve geldiğimde aynı ayakkbıdan evde farklı markalardan en az 5 tane var.Yani yeni aldığım ayakkıbının yeni olduğu bile belli olmuyor.O kadar delice alışveriş yapıyorum ki artık neyim var neyim yok hatırlamıyorum.Çevremde herkez uyarıyor.Annem,babam,eşim,arkadaşlarım.
Giyecek hiçbirşeyim yokmuş gibi hissediyorum.Cebimdeki son kuruşa kadar alışverişe yatırabiliyorum.Sonraki günlerde parasız kalıyorum.Banada yardım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?