alışveriş için erkenmi...

BERFUmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
151
0
26
İstanbul
kızlar hamileliğimin 27. haftasındayım ufak ufak başladım bebek için alışverişe ama anneme kalırsa daha erken 8.aydan itibaren alışveriş yapmalıymışım (kendisi doğuma gittiğinde ölü doğum yapmış) allah göstermesin ... benimde aynı şeyi yaşama ihtimalim olduğunu sonra çok üzüleceğimi söylüyor sizcede daha erkenmi ne zaman almalıyım beşiği falan ..??

ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):16:

aslinda 8 aydada alsan ayni simdiden alsanda ayni yani birsey degismez anne oyle bir sey yasamis uzulmeni istemiyor INSALLAH sen yasamassin ayni seyi sag salim alirsin bebegini kucagina :16:

amin çok teşekkür ederim inş ...ona kalsa ben doğumdayken eve gelip kurulurmuş şimdilik 8.aya ikna ettim :1:

aslinda dogru olan odur bence hersey insanlar icin ALLAH KORUSUN oyle birsey olsa uzuntunu en aza indirmek icin oyle dusunuyordur,
bende hamile kalirsam ALLAHIN IZNIYLE ne yaparim bilmem ilk aydan doldurmassam evi iyidir cok hevesliyim ama gelen giden yok :1:

tabi oda öyle söylüyor en az nasıl üzülürüm diye ... rabbim İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder sana ..allah gönlüne göre versin .... aman ilk aydan başlama ama sen yinede birazcık sabret en azından cinsiyeti faln öğren :1:

tabi oda öyle söylüyor en az nasıl üzülürüm diye ... rabbim İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder sana ..allah gönlüne göre versin .... aman ilk aydan başlama ama sen yinede birazcık sabret en azından cinsiyeti faln öğren :1:

AMINNNN canim hayirlisi bakalim bana ne zaman nasip olacak:12:

ben 3 aydan sonra sonra başladım alışverişe bebeğimi 6 aylıkken kaybettim yani karnımda öldü ama pişman değilim koca bi kutu var odamda içi aldığım eşyalarla dolu dışardan bakınca sadece kutu ama o aslında benim umudum onu açıp aldıklarımı bebeğime giydireceğim günü sabırla bekliyorum

Ben de daha çok başlardayım ama fikir paylaşayım dedim:) Herşey bizim için tabiki ne olacağını bir tek Allah bilir,ona emanet bebişlerimiz.
Ben şahsen cinsiyeti belli olunca kıyafet ıvır zıvır almaya başlarım diyorum, annemle de öle konuşuyoruz. Ama odası beşiği dolabı vs onlar için 7 veya 8.ayı beklerim sanırım.

Ben de daha çok başlardayım ama fikir paylaşayım dedim:) Herşey bizim için tabiki ne olacağını bir tek Allah bilir,ona emanet bebişlerimiz.
Ben şahsen cinsiyeti belli olunca kıyafet ıvır zıvır almaya başlarım diyorum, annemle de öle konuşuyoruz. Ama odası beşiği dolabı vs onlar için 7 veya 8.ayı beklerim sanırım.

Gerçi doğumum kışın olacak, o koca göbişle son aylarda nasıl koştururum bilmiyorum :)

ben 3 aydan sonra sonra başladım alışverişe bebeğimi 6 aylıkken kaybettim yani karnımda öldü ama pişman değilim koca bi kutu var odamda içi aldığım eşyalarla dolu dışardan bakınca sadece kutu ama o aslında benim umudum onu açıp aldıklarımı bebeğime giydireceğim günü sabırla bekliyorum
inşallah rabbim o kıyafetleri bebeğine giydirmeyi nasip eder .....

kızlar hamileliğimin 27. haftasındayım ufak ufak başladım bebek için alışverişe ama anneme kalırsa daha erken 8.aydan itibaren alışveriş yapmalıymışım (kendisi doğuma gittiğinde ölü doğum yapmış) allah göstermesin ... benimde aynı şeyi yaşama ihtimalim olduğunu sonra çok üzüleceğimi söylüyor sizcede daha erkenmi ne zaman almalıyım beşiği falan ..??

canım son aylara bırakma insan cok agırlaşıyo dolasmak zor oluyo.bence fazla ağırlaşmadan basla alışverişini yavas yavas yapmaya

ben cok aceleci davrandim 2 aylikken besik araba fln alindi 3 aylikken dolap sifonyer, 4 5 ay zamanida yok pompa yok sterilizator yok ates ölcer herseyi aldim suanda kuvette dahil herseyi tam alinacak hic birsey kalmadi :(:(:( 6. ay yani bu ayda butun kıyafetleri alinmasi gerekenler alindi, tek eksik bebegim kaldi :) ben sabirsizim ama o yuzden sanirim 3 ay dolmadan birsey almayin derler ama ben dayanamiyorum birden toplu almaktansa heray biseyler alip koyayım dedim hem maddi acidan zorlamaz hemde heyecani bi sefere degil uzun döneme yaymis oldum :)

Ben hicbisey almicam.en azindan 8.aya kadar.tabiki erken alma olayi allah korusun sonra gozunun onunde olacak diye kayip yasarsan uzulursun.sadece giyisi bebek bezi lazim bana.kizimdan kalma besik puset ana kucagi telsiz vs vs akliniza ne gelirse evimin bir odasinda kutuda duruyor.tekrar masrafa gerek yok yepyeniler.ha birde para olduktan sonra almasi cok kolay agirlassakta.ben hamile kalmadan butce ayirmistim kenara dogum giyim test ucretleri icin.rahatim ondan planli olunca

Back
X