amin çok teşekkür ederim inş ...ona kalsa ben doğumdayken eve gelip kurulurmuş şimdilik 8.aya ikna ettim
tabi oda öyle söylüyor en az nasıl üzülürüm diye ... rabbim İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder sana ..allah gönlüne göre versin .... aman ilk aydan başlama ama sen yinede birazcık sabret en azından cinsiyeti faln öğren
AMINNNN canim hayirlisi bakalim bana ne zaman nasip olacak
Ben de daha çok başlardayım ama fikir paylaşayım dedim:) Herşey bizim için tabiki ne olacağını bir tek Allah bilir,ona emanet bebişlerimiz.
Ben şahsen cinsiyeti belli olunca kıyafet ıvır zıvır almaya başlarım diyorum, annemle de öle konuşuyoruz. Ama odası beşiği dolabı vs onlar için 7 veya 8.ayı beklerim sanırım.
inşallah rabbim o kıyafetleri bebeğine giydirmeyi nasip eder .....ben 3 aydan sonra sonra başladım alışverişe bebeğimi 6 aylıkken kaybettim yani karnımda öldü ama pişman değilim koca bi kutu var odamda içi aldığım eşyalarla dolu dışardan bakınca sadece kutu ama o aslında benim umudum onu açıp aldıklarımı bebeğime giydireceğim günü sabırla bekliyorum
Gerçi doğumum kışın olacak, o koca göbişle son aylarda nasıl koştururum bilmiyorum :)
kızlar hamileliğimin 27. haftasındayım ufak ufak başladım bebek için alışverişe ama anneme kalırsa daha erken 8.aydan itibaren alışveriş yapmalıymışım (kendisi doğuma gittiğinde ölü doğum yapmış) allah göstermesin ... benimde aynı şeyi yaşama ihtimalim olduğunu sonra çok üzüleceğimi söylüyor sizcede daha erkenmi ne zaman almalıyım beşiği falan ..??
canım son aylara bırakma insan cok agırlaşıyo dolasmak zor oluyo.bence fazla ağırlaşmadan basla alışverişini yavas yavas yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?