• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş icin link atan sevgili

ilk defa ilişkim olmuştu o zamanlar safım yenide işe başlamışım neyse dogum günü geldi daha 2 aylık sevgiliyiz bana mont alır mısın dedi bende aldım o zaman maaşım 1000 lira buna 800 liralıl mont almıştım🤣🤣 2 ay sonra gitti başkasıyla nişan yaptı dahada o monta verdigin para içimde kaldı bir yumru gibi bir dahada kimseye birşey almadım kocamla nişanlana kadar bir çöp almadım. alma kimseye birşey
Haram zıkkım olsun o mont.Hiç mi utanmadı ya.Terbiyesiz.

kız ben istemiştim ne yalan söyleyim hem boynuz yedim hemde aldıgım montla kıza hava attı 🤣 şey demişti bana bir montu bile istedin ondan bizden olmazdı o yüzden aldattım vermemişti,hala bu saflıgıma gülerim allahtan kredi kartım yoktu o zamanlar taksitle alsam daha çok üzülürdüm birde bana tatlı ısmarlatırdı sürekli eksi hesaba girerdim arkadaşlarımıza oturmaya giderken pasta alırdık bana ödetirdi falan 🤣🤣🤣
Ayy aynı işte ya

Nerde tanıştın
Ne kadar süredir çıkıyorsunuz
Buluştuğunuzda napıyorsunuz

Ayrıca belki başkalarınada link atıyor bütçeye göre sizden kuruyemiş ordan ayakkabı şundan para bundan bilmemne geniş düşünün böyle ilişki olmaz ticaret gibi ufak ufak bence yol verin tabi siz bilirsiniz
Bak bu hiç aklıma gelmedi.Ben insanlara genellikle şüpheyle yaklaşmam.Olabiljr ya.

Bak bu hiç aklıma gelmedi.Ben insanlara genellikle şüpheyle yaklaşmam.Olabiljr ya.
Bende yaklasmam bu şüphe değil akılcı olmak benden link atıp 2 ayda birşey isteyen kimbilir kimlerden neler istemiştir bune rahatlık öyle degilmi eve gelio bı tabak kek yedim bı tabak daha alayım degilki bu link atmak nedir kendi alsın ayrıca kendine .

Arkadaş çevresinde. YAni öğretmen arkadaşın eşinin arkadaşı.Ama çok da samimi degiller
Öğretmen 40 yaşında koca herif kız arkadaşına (şüpheli) bana bunu alır mısın mı diyor? :KK57: her detayda daha da şok oluyorum

kız ben istemiştim ne yalan söyleyim hem boynuz yedim hemde aldıgım montla kıza hava attı 🤣 şey demişti bana bir montu bile istedin ondan bizden olmazdı o yüzden aldattım vermemişti,hala bu saflıgıma gülerim allahtan kredi kartım yoktu o zamanlar taksitle alsam daha çok üzülürdüm birde bana tatlı ısmarlatırdı sürekli eksi hesaba girerdim arkadaşlarımıza oturmaya giderken pasta alırdık bana ödetirdi falan 🤣🤣🤣
Tabi isteyeceksin doğru olan senin yaptığın zaten, benimki mallık neyin gururunu yaptıysam sanki karşı taraf anlayacak biri😂 şerefsiz olduğu kadar da manipülatörmüş yalnız, “montu bile istedin bizden olmazdı o yüzden aldattım”mışşşş laflara bak aynen kanka. “Montu bile” dediği mont da bir maaş kadar nereseyse. Hem “bile” diyecek kadar önemsizse ver o zaman geri🥲😂
Hadi yine seninki montu aldırdıktan sonra aldatmış diye anladım. benimki hediyeyi isterken zaten aldatıyormuş, insanda az utanma az ar olur dimi🤔😂 Neyse ders olmuş ikimize de diyelim:D

8 sene önce falan aynı okulda bi matematikçiyle birbirimizi tanıma aşamasındaydık. Herif lcw’ye girip “mmm buranın kokusu hep aynı hiç değişmiyo seviyorum burayı” diyip bir şeyler deneyip benden bir atak bekliyordu. Sürekli benden bekliyordu maddi açıdan bir şeyleri. Ulan sen benden fazla maaş alıyosun bir de sana mı harcayacağım deyip şutlamıştım hehdhehd

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
O ne be. Almadın inş..

8 sene önce falan aynı okulda bi matematikçiyle birbirimizi tanıma aşamasındaydık. Herif lcw’ye girip “mmm buranın kokusu hep aynı hiç değişmiyo seviyorum burayı” diyip bir şeyler deneyip benden bir atak bekliyordu. Sürekli benden bekliyordu maddi açıdan bir şeyleri. Ulan sen benden fazla maaş alıyosun bir de sana mı harcayacağım deyip şutlamıştım hehdhehd
Erkeğin böylesi de bi tuhaf oluyor yaa

40 civari diyeyim. Yani küçük de değiliz ki.Onun da maaşı var .Ama birikim yapıyor anladığım kadarıyla.

Onu bunu sogusluyorsa sana yaptigi gibi tabi ki birikim yapiyordur :KK51: Link atmak ne demek, bu ne g.vatliktir Yarab:KK51:

Öncesinde bir şirkette çalışmış. Oradan tazminatla ayrılmış. Şimdi de kendisine ait kamyonetle taşımacılık v e ufak tefek yapı işleri yapıyor
Ablam madem o kadar hayırseversin alışveriş sitelerinden bir iki tane favorimin linkini atsam bana da alır mısın? 250gr da çiğ karışık kuruyemiş please🫶 Çiğ kısmı önemli ama kavrulmuş yemiyorum lslslslsl
şaka bi yana lütfen yapma kendine bunu, iyi niyetli görmüş sömürüyor bu nedir ya kaç yaşında adam. Seni sugar mommy sandı dicem ama kendisi de 40 yaşındaymış az yesin de uşak tutsun😂

Back
X