Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğrencilerime şimdiden diyorum ilerde tezgahtar olursanız yada ne olursanız olun ilkkez gördügünüz samimi olamadgnz insanlara hanım bey diye hitap edin diyorum.hatta samimi arkadaşlar da böyle diyeblrler ama o kadarı biraz fazla olblr bizim kültürümüze
Bizim alışveriş yaptıgımız yerdeki çalışanda genellikle canım diye hitap ediyor ben rahatsızlık duymuyorum peki bişey sormak istiyorum biz kk de birbirimize hep canım diye hitap ediyoruz o zaman buda sorun oluyormu çünkü birbirimizi tanımıyoruz.
Bizim alışveriş yaptıgımız yerdeki çalışanda genellikle canım diye hitap ediyor ben rahatsızlık duymuyorum peki bişey sormak istiyorum biz kk de birbirimize hep canım diye hitap ediyoruz o zaman buda sorun oluyormu çünkü birbirimizi tanımıyoruz.
Bence siz yanlış anladınız. Konu sahibi canım dememesi için çalışanı uyarıyor bayan ise ısrarla hitap tarzını düzeltmiyor ve konu sahibi bunun üzerine şikayet ediyor. Bende bu şekilde bir çalışanın müşteriyle inatlaşmasını biraz abes buluyorum ve muhtemelen ben de aynı şekilde şikayet ederdim. Sonuçta çalışan kibarca uyarılmış fakat ısrarla devam etmiş yapacak bir şey yok.
alışveriş magazalarında çalışan kızların müşterilerine canım cicim güzelim diye hitap etmesinden nefret ediyrm. şık olan tuba hanım vs hanım demek degilmidir, medeni hayatın bi ölçüsü yok mudur.
geçen ay gelinlik denediğim magazadaki kız bana canım canım deyip duruyordu bende sordum müşterilerinize hep canım diye mi hitap ediyorsunuz dedim ukala ukala evet canım dedi. bende bana demeyin lütfen dedim tamam canım dedi.beni sinir etmek için bende patronu çağırıp kızı şikayet ettim oda dersini almıştır umarım.
bence insan samimi arkadaşlarına ve kendinden küçüklere bide sevgilisine kocasına canım der.tezgahtar kzların canım demesindn nefret ediyorum
benden başka buna dikkat edenvar mı acaba
Tamamen personel eğitimiyle alakalı bir durum.
Bazı işyerleri,çok az maaşla çalıştırdıkları için,personelin eğitimine,davranışına dikkat etmiyor.
Sadece hitap değil,müşteriye yardımcı olacağına,engel olan satış elemanları var.
Mesela aynanın önünde dikilip kenara çekilmeyen veya tam baktığınız reyonu düzenleyip bakmanıza fırsat tanımayan veya geçiş,dolaşım önceliğini müşteriye vermeyip,ortalıkta salınan elemanlar var.