gittiğim çok şık magazalrda böyle bi durum yaşamadım pek, küçük yerlerde olablyr ama benim gittiğm gelinlikçi şehrin en iyi bilinen en lüks yeriydi tuhaf geldi bana.kızın tepeden tepeden bakışlarından da rahatsız olmuştum söyledim gitti.çünkü ben oraya gelinlik için bir kaç kez daha gitmek zorunda idim çünkü o gelinliği begenmiştim orda o kız var diye oraya gitmemelimiydim yada bu bakışlara ve konuşma tarzına katlanmak zorunda mıydım.
ben kendimce doğru olanı yaptım.
mesela biz öğretmen olarak ilk atandığımızda bize temel eğitim çevreye uyum vs gibi seminerler verip resmi bir kurumda nasıl davranılır kaymakamla vs vali ile resmi torende nasıl giyinilir konuşlulur anlatıyorlar, çoğu bildgmz görgü kuralları ama bir meslek profili oluşturmak için tekrar anlatyrlar.resmi giyindiğiniz zaman 3 parçadan fazla takı takmayın gibi incelikleri bile söylyrlar.
bence bu her meslekte olmalı,
birini işe alyrsan magaza profilini imajını anlatıp ona göre davranış oluşturmalı iş yeri sahibi.
burada bir aşağılama yok, olması gerektiğine inandığım bir ölçüden bahsettim ben.
ben kendimce doğru olanı yaptım.
mesela biz öğretmen olarak ilk atandığımızda bize temel eğitim çevreye uyum vs gibi seminerler verip resmi bir kurumda nasıl davranılır kaymakamla vs vali ile resmi torende nasıl giyinilir konuşlulur anlatıyorlar, çoğu bildgmz görgü kuralları ama bir meslek profili oluşturmak için tekrar anlatyrlar.resmi giyindiğiniz zaman 3 parçadan fazla takı takmayın gibi incelikleri bile söylyrlar.
bence bu her meslekte olmalı,
birini işe alyrsan magaza profilini imajını anlatıp ona göre davranış oluşturmalı iş yeri sahibi.
burada bir aşağılama yok, olması gerektiğine inandığım bir ölçüden bahsettim ben.