- 23 Ocak 2016
- 36.238
- 52.614
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle altın en iyi birikim yatırım aracıArabadan yatırım olmaz da şöyle düşüyorlar peşinat olarak kullanılıyor ya hem arabayı kullanmış oluyorlar hem de yüklü miktarda nakit öyle düşün en güzel yatırım aracı altın bence
Amin Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Sana katılıyorum iyi ki kuranlar bu siteyi kurmuş Allah razı olsun
Bizim bir arkadaş da öyle oldu arabaları perte çıktı sağ olmaları önemli olan araba zaten yatırım için değil artık araba bir prestij oldu Türkiyede ki çok insan iyi modellere biniyorlar ben de çok Volvo falan görüyorum yani bu kadar parayı nereden buluyorlar ben de onu merak ediyorumKesinlikle altın en iyi birikim yatırım aracı
Başka bir öğretmen arkadaş da şunu anlatmıştı
Bir arkadaşlarının yeni aldıkları araba ile kaza yaptıklarını ve üstelik araçlarını krediyle almışlar
Hatırladığım kadarıyla araba pert olmuştu.
Pazar ya bu akşam final varpaea harcama sonucları cumartesi miydiben pazar saniyorum
Doların enflasyonu vardır ve diyelim ki 1000 dolar 5 sene sonra da 1000 dolar der mert BaşaranÖnceki haftalara göre hiç fena değil ama biraz daha kısmak lazm hehejd.
Bi video ya denk geldim kadın bugün dışarda yemek yemedim diyip 900 TL'ye 20 dolar almıştı birikim olarak yada işte tatlı yemedim diye gidip 5 dolar alıp birimlerine katıyordu böyle de yapılabilir bazen ama işte doların getirisi çok az![]()
Beni birikim konusunda etkiliyor motive ediyorSosyal medya çok etkiliyor insanı bence o link bırakanları hep takipten çıktım ben yok onu al yok bunu al
ay gerçek miMarketlerin indirim kataloglarını gözden geçirip ev lazım olabilecek şeyleri alırım
Ben yatırım için almadım yalnız yaşıyordum çocuğumla ihtiyaçtı, bütün yatırımımı buraya vermedimArabadan yatırım olmaz da şöyle düşüyorlar peşinat olarak kullanılıyor ya hem arabayı kullanmış oluyorlar hem de yüklü miktarda nakit öyle düşün en güzel yatırım aracı altın bence
Satmak çok iyi fikirmişHiç ikna etme çabasına girmiyorum bile alıyorumpılı pırtı dolmuyor tabii ki sıkıldığımı ya atıyorum ya satıyorum
Bizim müdür bu yaz yaklaşık 3 milyona jeep compas almış benim büyük oğlan ile oğlu arkadaşBizim bir arkadaş da öyle oldu arabaları perte çıktı sağ olmaları önemli olan araba zaten yatırım için değil artık araba bir prestij oldu Türkiyede ki çok insan iyi modellere biniyorlar ben de çok Volvo falan görüyorum yani bu kadar parayı nereden buluyorlar ben de onu merak ediyorum![]()
Altın için TL nin de birikmesini bekliyoruz dolar da öyle bir beklenti yok elinde az çok ne kadar varsa gidip dolar alabiliyorsunuz o açıdan avantajlı. Yoksa evet altın fiziiki altın her zaman çok daha kârlı oluyor.sonra da 1000 dolar der mert Başaran
Ama 1000 dolarlık altın alsanız aynı şey değil
Zaten altın alan otomatikman dolar almış oluyor
Asla almam, nefretke o insanlara çocuğumun rızkını yedirmem bilinçsiz tüketim delisi hepsiiii manyaklarSosyal medya çok etkiliyor insanı bence o link bırakanları hep takipten çıktım ben yok onu al yok bunu al
Eşinden mi ayrıldın canım?ay gerçek mi
Ben yatırım için almadım yalnız yaşıyordum çocuğumla ihtiyaçtı, bütün yatırımımı buraya vermedim
Altın şimdi çok küçük gramlara da satılıyor ya ondan dedimAltın için TL nin de birikmesini bekliyoruz dolar da öyle bir beklenti yok elinde az çok ne kadar varsa gidip dolar alabiliyorsunuz o açıdan avantajlı. Yoksa evet altın fiziiki altın her zaman çok daha kârlı oluyor.
Kız o fotoları da elalem için çekiyorlar elalemden banane ya mesela allahım çok şükür benim gibi insanlar varmış anormal değilmişim kiiiBu beniimm yaabazen bende acaba çok mu cimriyim diom ama değilim ya boş boş harcamaktansa böyle olmak daha iyi. Mesela kardeşim kahve fincanları bardakları sunumlk bayılır her modelden alır hiç parasına bakmaz sever öyle şeyleri benim bir takım fincanim tek vardır yani hem meraklısı değilim hemde fazla yani evi doldurmyq gerek yok iki sunum fotosu çekçem göze güzel gelecek diye para harcayamam.
Ama napacaksın ki sana getirisi ne mesela farklı fincanda içince ne olacak ne olur beni de ikna edin lütfen mantık arayışındayımSunum şeyleri değil ama ben de fincan almayı çok severim zamanında çok iyi fincanlarım vardı yenilerini alınca hep sattım onları sonra arttı mı fiyatlar keşke satmasaydım diyorum ama yeni model fincanları çok severim çeyizimdekileri doğru dürüst kullanmadım bile
Bazılarının da işi bu örneğin şef, gastronom vsKız o fotoları da elalem için çekiyorlar elalemden banane ya mesela allahım çok şükür benim gibi insanlar varmış anormal değilmişim kiii![]()
Evet ilkini boşadım ikinci evliliğim zaten o şerrodan kaldı bu hallerim hep bi gün ortada kimsesiz kalırsam param olsun diye düşünürümEşinden mi ayrıldın canım?
Yeni evliliğinde sonsuz mutluluklar dilerim canımEvet ilkini boşadım ikinci evliliğim zaten o şerrodan kaldı bu hallerim hep bi gün ortada kimsesiz kalırsam param olsun diye düşünürüm![]()
15 lira çay içtim bugün