• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ekim ayını böyle yazdım şuan 23.814.9 TL harcamışım

Eklentiler

• 1000089706.webp
    1000089706.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 15
Sağlıklı beslenmeyse okey ya o güzel abur cuburlari dışarda ki sağlıksız yiyecekleri çıkarın hayatınızda haa bide ekmek ve kolayı 😂😂
Evet bu ara ekmek çok yedik
Dışardan yiyen çift değiliz çok şükür
Abur cuburu ya da meyveyi geç saatlerde yedik
Biraz bunlara düzen getireceğiz 💃💃

Ben her yıl bu aylarda ombreleri yeniliyorum saçımda hatta bu hafta randevu alacaktım kuaförümden eşim dedi ne zaman gideceksin dedim ne kuaförü sonuncu oluyorum kardeşimi caydırdım kuaföre gitmekten o parayla git gram al dedim şimdi ben yaptırırsam olur mu?😂

Ya ben hamilelik öncesi kilomun da altına düşmüştüm ama rehavet çökünce 2 3 kilo geri aldım 😂
Eşim hala hamilelikte aldığımız kiloları veremedi 😂😂 lohusalığı uzun sürdü
Kocam yıllardır aynı ben verdim aldım verdim aldım ne güzel fit olmuştum geçtiğimiz kış 10 kilo aldım spora gidiyorum ama diyet kısmı zor işte 😂

Kocam yıllardır aynı ben verdim aldım verdim aldım ne güzel fit olmuştum geçtiğimiz kış 10 kilo aldım spora gidiyorum ama diyet kısmı zor işte 😂
Diyet yapmasan bile sporla vücudun şekilleniyordur ne güzel.
Benim de spora ihtiyacım var hamilelik öncesi 57 kiloydum ama şu an olduğum 57 kilo arasında çok fark var 🥲 her açıdan çok geniş duruyorum bi de lömbüş lömbüş 😂

Back
X