• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Benim de bir sürü indirim geliyor ama hiç girmem bile öyle indirimli şeylere ihtiyacım neyse sitelere girer alırım ama yine sonuncuyum geçen hafta da sonuncuydum Allah'tan bir kez birinciliği yaşadım 😄
Aynen ben de ihtiyacım olunca epey araştırırım alacağım ürünü
Onun haricinde aklımın işi olmaz indirim bildirilerine tıklamak

Aynen ben de ihtiyacım olunca epey araştırırım alacağım ürünü
Onun haricinde aklımın işi olmaz indirim bildirilerine tıklamak
Mesela az önce kartı yanıma aldım külot alacaktım hesapladım tanesi 61 e geliyor en iyisi ben çarşıdaki hana gidip alayım daha uyguna olur deyip almadım :KK70: aslında zararda olurum orada daha başka şeyler görüp alırım 😄

Mesela az önce kartı yanıma aldım külot alacaktım hesapladım tanesi 61 e geliyor en iyisi ben çarşıdaki hana gidip alayım daha uyguna olur deyip almadım :KK70: aslında zararda olurum orada daha başka şeyler görüp alırım 😄
ya aslında nakitle almak daha ndirimde geliyor eskişehire gitmişim carsıda nakit daha indirim kredi kartla pahalıya patlıyor bende almadim nakit param yoktu😅 aklım kalbim eskişehirde kaldi nu sefer kızmla gidicem inşallah

ya aslında nakitle almak daha ndirimde geliyor eskişehire gitmişim carsıda nakit daha indirim kredi kartla pahalıya patlıyor bende almadim nakit param yoktu😅 aklım kalbim eskişehirde kaldi nu sefer kızmla gidicem inşallah
Yok iki aydır kredi kartı kullanmıyorum banka kartıyla alıyorum internette artı kargo ücreti oluyor işte

Yok iki aydır kredi kartı kullanmıyorum banka kartıyla alıyorum internette artı kargo ücreti oluyor işte
ben plus aldım.. dayanilmiyor:D
ben hiç kredi kart kullanmadim banka kartı ve nakit kullaniyorum. banka karımdan alışveriş yaptığımiçin 11 lira yattı :D
maaşa neredeyse 12 gün kaldi

Bir marketten indirim kağıdı dağıtmışlar tereyağı bazı şeyler çok uygun geldi gidip eksikleri bakacağım.

Eklentiler

• 1000091285.webp
    1000091285.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 18
Back
X