- 23 Ocak 2016
- 36.485
- 53.070
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneciğine acil şifalar versin RabbimBen de bugün anneme gittim biraz rahatsızmış yemeğini yaptım beraber yedik akşam da döndük evde şimdi çamaşırlarla uğraşıyorum akşam da kitap ve Kur'an okumak istiyorum biraz
Hiç sorma bacım. Hepsi azaldı. 2-3 gün içinde yüklü bir alışveriş yapcam.Sizin hiç süt, yoğurt, peynir, maden suyu, şeker falan bitmiyor mu guzum evde?![]()
Beni geçme lütfenBelli ki bu hafta yine sonuncuyum birazdan hesaplar yazarım
Amin canım cümlemizdenAnneciğine acil şifalar versin Rabbim
Allah razı olsun senden canım ,işini gücünü rast getirsin ne mutlu sana
Allah kabul etsin![]()
Yaa şükürler olsunHiç sorma bacım. Hepsi azaldı. 2-3 gün içinde yüklü bir alışveriş yapcam.
Bu hafta kayınvalideye falan gittik, harcama olmadı pek![]()
Yarışmamız genişliyor ne güzelMerhabalar. Ben bu hafta katılamayacağım, yazmamıştım çünkühaftaya inşallah
Eveett yine haftalık yarışmamızın sonuna geldik. Harcamaları açıklıyorum:
Niloyatospikk 5073₺
Rprnn 2630₺
P prensesver 1940₺
Varyemez 1760₺
dolunaybekler 1640₺
albatroza 946₺
Yeni haftamız az harcamalı bol birikimli olsun inşallah kızlarr![]()
Bu hafta süpermişizEveett yine haftalık yarışmamızın sonuna geldik. Harcamaları açıklıyorum:
Niloyatospikk 5073₺
Rprnn 2630₺
P prensesver 1940₺
Varyemez 1760₺
dolunaybekler 1640₺
albatroza 946₺
Tebrikler canımEveett yine haftalık yarışmamızın sonuna geldik. Harcamaları açıklıyorum:
Niloyatospikk 5073₺
Rprnn 2630₺
P prensesver 1940₺
Varyemez 1760₺
dolunaybekler 1640₺
albatroza 946₺
Sürekli uygulamalardan indirim mesajları geliyorYine sonuncuyummuhtemelen önümüzdeki hafta da sonuncu olacağım yarın spor kaydımı yenilemem gerekiyor 1400 TL
![]()
Benim de bir sürü indirim geliyor ama hiç girmem bile öyle indirimli şeylere ihtiyacım neyse sitelere girer alırım ama yine sonuncuyum geçen hafta da sonuncuydum Allah'tan bir kez birinciliği yaşadımSürekli uygulamalardan indirim mesajları geliyor![]()