Çok güzel ve yerinde bir tasarruf bence harikasınMesela tasarruf için napıcam bugün çarşıya arabayla gitmicem otobüsle gidicem çünkü otopark saati 150 TL
Kaç ayar. Bereketli olsun canımAltın müthiş düşmüş ya 5150 TL' den yaptım.
22 ayar canım sağolasınKaç ayar. Bereketli olsun canım
Evet 1 gram 22 ayar 5150 TL1 gram mı 5150 lira, 22 ayar mi Niloyatospik
Düştükçe alacağızKızlar biz "yok yahu altın kolay kolay düşmez" dedikçe düşüyor.Daha doğrusu ben öyle dedikçe düşüyor
Çok iyi yapmışsın afiyetle yiyin kullanın inşallah1130 TL şokta harcadım
Ben de dün kermesten aldım eve getirdim tanesi 25 TL den ama bugün börek açasım var benim de ellerine sağlıkOkuldan gelir gelmez hamur yoğurup ocağın başına geçtim, emeğinizin peşindeyiz
Yorumu güncelledim bı daha bak mesajaOkuldan gelir gelmez hamur yoğurup ocağın başına geçtim, emeğinizin peşindeyiz
25 tl çok iyi burada kermes olduğu içindir sanırımBen de dün kermesten aldım eve getirdim tanesi 25 TL den ama bugün börek açasım var benim de
Yok normalde pahalıdır kermes diyedir maşallah baya yapmışsın tarif versene ben hiç yapmadım bazlama değil mi sendeki adı da25 tl çok iyi burada kermes olduğu içindir sanırım
Normalde burada en hatırladığım kadarıyla 60 tl ye satıyorlardı
Ben 8 tane yaptım
Aldıkların bereketli olsun canım1130 TL şokta harcadım
KatmerYok normalde pahalıdır kermes diyedir maşallah baya yapmışsın tarif versene ben hiç yapmadım bazlama değil mi sendeki adı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?