Alışveriş Sınırlama ve Birikim

ihtiyacımsa alırım ama ihtiyacım olmayan herhangi birşeye 1 tl bile vermem

zaman hızla geçiyor 10 yıl sonra geriye baktığımızda önemsiz gördüğümüz alışverişlerin üst üste koyduğumuzda koca pişmanlıklar olarak etki etmesini istemiyorum

Paralo belli

Istek mı ihtiyaç mı

Ve de her çok azdan olur

Hiç-bir rakamı küçük görme

gözlük alımı ve işitme cihaz tamir parası cıkacak
10 bini bulur bi çeyregimi satıcam mecburen

hemüz almadim gözlük alıcam işitme cihazımı fa tamire verdim haftaya gelir gibi ama yetmiyo
Tatlım sağlık çok önemli
Sağlığımız yerinde olsun gene birikim yaparız
Zaten ne için birikim yapıyoruz temel ihtiyaçlarımızı karşılarken zorlanmamak kimseye el açmamak için

loris javou midnight efsane kokuyor tam tarzima uygun aldıgımda yarıladım bilee tavsiye ederim

loris javou midnight efsane kokuyor tam tarzima uygun aldıgımda yarıladım bilee tavsiye ederim
Ben loris parfümün tester setini almıştım
Bir de ben erkek parfümlerini daha çok beğeniyorum
Kokunun erkeği kadını olmaz olmamalı diye düşünüyorum

günaydınn
sabah harcaması Trendyol 657 tl oda nemlendiricisi / difüzörü ile gıda termometresi aldım.
1150 tl esansiyel yağ aldım. ilk defa portakal kabuğu, nane yağı aldım. lavanta almıştım daha önceden, yine ondan aldım ama başka markaydı
toplam bugünlük 1807 tl harcamışım
istek ve ihtiyaçlarımı ayırt etmek benim için zor belki üç esansiyel yağa ihtiyacım yok ama üçü de çok güzel kokuyordur eminim. bazen daha az kaliteli olanları vileda suyuna birkaç damla damlatıyorum. ev de mis kokuyor

Günaydın güzel günlerde kullan canım aldıklarını

Pazartesi gününe kadar para harcamayı düşünmüyorum

Buzdolabında sebze meyve var
Derin dondurucuda ise yazdan konulan sebzeler kompostoluk meyveler ,beyaz ve kırmızı et çeşitleri, birkaç kilo tereyağ ,kaşar peyniri var
Kilerimde yaklaşık 10 lt zeytinyağı, 15 lt ayçiçek yağı,bakliyatlar mevcut

Önümüzdeki günlerde stokları gözden geçirerek ihtiyaç varsa alışveriş yaparım

Bir de süt yoğurt kağıt ürünler ve un alımı yapabilirim

Son düzenleme:
Günaydın güzel günlerde kullan canım aldıklarını
Teşekkür ederim ablacığım
Günaydın hanımlar

Dün 3.800 TL e harcamışm bu haftanın sondan birincisi beniimm galiba
Günaydınn. Ehheheheh aldıklarının bereketini gör canım
Sabahın nurunda 342 tl harcama yaptım
Bereketli olsun aldıkların canım
Maşallah ne kadar sistemlisin abla, ben görmediğim şeylerin hiç ne kadar olduğunu bilmem. Mutfak tezgahında ayçiçek yağı ve zeytinyağı var. Bana göre evde o kadar var ama halbuki kilerin içinde de var biliyorum zaten buzdolabını yönetmek ayrı bir sanat.. inşallah öğrenicem yaa

evet bende öyleyim erkek parfümden avon blue vardi muhtiş o aşık olmuşım bekarken lise yıllarda ben abimin parfümü sıkıp okula gittigim olmuştu ahaha

evet bende öyleyim erkek parfümden avon blue vardi muhtiş o aşık olmuşım bekarken lise yıllarda ben abimin parfümü sıkıp okula gittigim olmuştu ahaha
Ben son birkaç yıldır erkek parfümü kullanıyorum

Erkek ya da kadın farketmez ruhuma iyi gelecek koku arayışındayım

ya benim tavsiye ettigm parfüm 600 tl paramın hakkını veriyor diye düşünüyorum o kadar güzel kokuypr ki pudra kokulara hakim

ya benim tavsiye ettigm parfüm 600 tl paramın hakkını veriyor diye düşünüyorum o kadar güzel kokuypr ki pudra kokulara hakim
Ben fresh kokuyu da seviyorum
Bebek kolonyası gibi kokuları da seviyorum
Bazen sert kokuları da seviyorum

Ben hemen hemen bütün kokuları seviyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…