Çok iyi vallahi tam bana göre topic :)Birikim adına harcadıysak yazmıyorum işte altın veya döviz alıp köşeye aldıysak. Ama gıda barınma faturalar giyim araç kira bunlar içinse yazıyoruz
Lotuslar dışında pek kalitesi yok benceBen gittiğimde bir alana bir bedavaydı ama ben çarşıda hep aldığım yer vardı yine oradan aldım eskiden hep Pentiden alırdım ama artık daha uygun yerler bakıyorum çünkü bir sütyeni yıllarca giymeyi sevmiyorum çok da kaliteli olmayabilir yani
Bugün varım aslında ya dün yoktumm
Lotus kullanıyo musunuz? Toparlıyor mu memeleri?Lotuslar dışında pek kalitesi yok bence
Kaç beden kullanıyorsun?650 bana da pahalı geldi kızlarVaryemez Niloyatospikk ospikk . Sutyenim de hiç kalmadı, emzirme kaynaklı memeler boyut değiştirdi
90 95 değişiyor şu an. Hep emzirme ve anne sütyeni kullanıyorum. Şöyle kaliteli birşey almayı düşünmüştümKaç beden kullanıyorsun?
Bu dönem için kullanayım diyorsan al içinde kalmasın90 95 değişiyor şu an. Hep emzirme ve anne sütyeni kullanıyorum. Şöyle kaliteli birşey almayı düşünmüştüm
Çok arada kaldımBu dönem için kullanayım diyorsan al içinde kalmasın
Ya da biraz daha araştır kullanıcı yorumları filan okuyarak
Ortalama 250 300 tl ye beklentini karşılayacak birşeyler illaki vardır illa penti olması şart mı canım?Çok arada kaldımbiraz daha bekleyeyim, indirim bitsin, ben de pahalı diye almıym
Hastaneye gitmiştim onunla uğraştım hep sonrada migrenim tuttu eve gider gitmez uyudum sabaha kadarHımmmm
Dün nerelerdeydin?
Ben pazardan alıyorum yada herhangi bir mağazadanOrtalama 250 300 tl ye beklentini karşılayacak birşeyler illaki vardır illa penti olması şart mı canım?
Allah acil şifalar versin canımHastaneye gitmiştim onunla uğraştım hep sonrada migrenim tuttu eve gider gitmez uyudum sabaha kadar
Allah razı olsun canım benim sorduğun için teşekkür ediyorumAllah acil şifalar versin canım
Ben de hep öyle alıyorum da çok kolay eskiyorlar atıyorum. Acaba marka bişey olsa daha uzun süre idare eder mi diye düşünmüştüöOrtalama 250 300 tl ye beklentini karşılayacak birşeyler illaki vardır illa penti olması şart mı canım?
Ben deBen pazardan alıyorum yada herhangi bir mağazadanen ucuzu 200 250 zaten
Anladım canımBen de hep öyle alıyorum da çok kolay eskiyorlar atıyorum. Acaba marka bişey olsa daha uzun süre idare eder mi diye düşünmüştüö
gidin bence ohhhhŞimdi kardeşim mesaj atmış pzt kaplıcaya gidiyor muyuz diye
bende cevizli damla cikolatalı biskuvili pasta yaptım ama ben küçük küp parçası aldım kızım bitirdi hepsini bi tabaktaBugün annemin bir arkadaşında mevlid varmış oradan davet vardı gitmedim
Insanların bazen çiğ hareketlerini görünce buz gibi soğuyorum
Bugün evdeyim geçen haftaki yaptığım sınavların kağıtlarını okumaya başladım yavaştan
Kitap okudum ,tv izlerim
Bugün geç kahvaltı ettiğim için bir de hafta sonları arada vücudu şaşırtmak da istediğimden yemek olarak sadece çorba yapmayı düşünüyorum
Adetli olduğumdan tatlı yapayım bir de diyorum vanilyalı puding gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?