- 23 Ocak 2016
- 36.628
- 53.441
- 598
Ben de birinciyimHahahaha niloyayi da gördüm evet harcamalar almış başını gidiyor şu yarın gece bi an önce gelse de bilsek kim şampiyon
Haftaya senin harcamaları merakla bekliyorum
Kızıma bu hafta 300 TL okul harçlığı verdim onları da ekleyince 11180 TL oldu yarın harcama yapmayım ben10.880 den selamlarbugünki alışveriş kızım içindi beraber gittik ona koli meyve suyu aldık biraz da abur cubur
Hepsi de ihtiyaçtı pişman değilim
Haftaya alınacakların varsa yarın al nasılsa sondan 1.liği büyük ihtimalle garantiledinKızıma bu hafta 300 TL okul harçlığı verdim onları da ekleyince 11180 TL oldu yarın harcama yapmayım ben
Şuan pek alınacak bir şey yok gibiHaftaya alınacakların varsa yarın al nasılsa sondan 1.liği büyük ihtimalle garantiledin
Hiç olmazsa haftaya 1. olma şansın olabilir
HayırlısıSonda ben birinciyimikinci ve üçüncü için yarışın
Ben de her ortama girmeyi sevmiyorum gitmemek en güzeliBugün annemin bir arkadaşında mevlid varmış oradan davet vardı gitmedim
Insanların bazen çiğ hareketlerini görünce buz gibi soğuyorum
Bugün evdeyim geçen haftaki yaptığım sınavların kağıtlarını okumaya başladım yavaştan
Kitap okudum ,tv izlerim
Bugün geç kahvaltı ettiğim için bir de hafta sonları arada vücudu şaşırtmak da istediğimden yemek olarak sadece çorba yapmayı düşünüyorum
Adetli olduğumdan tatlı yapayım bir de diyorum vanilyalı puding gibi
Ben de her ortama girmeyi sevmiyorum gitmemek en güzeli
Birikim adına harcadıysak yazmıyorum işte altın veya döviz alıp köşeye aldıysak. Ama gıda barınma faturalar giyim araç kira bunlar içinse yazıyoruzBu arada kredi kart borcumuzu da yazıyor muyuz eğer öyleyse ben birinciyim ama sondan :)
Ve aleyküm selam canımSelam kızlarrp*nti'de 2 alana 2 indirim var, sütyenler 650 liraya geliyor. Alınır mı sizce?
Ben gittiğimde bir alana bir bedavaydı ama ben çarşıda hep aldığım yer vardı yine oradan aldım eskiden hep Pentiden alırdım ama artık daha uygun yerler bakıyorum çünkü bir sütyeni yıllarca giymeyi sevmiyorum çok da kaliteli olmayabilir yaniSelam kızlarrp*nti'de 2 alana 2 indirim var, sütyenler 650 liraya geliyor. Alınır mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?